Találkozzunk?

Szépen alakul a virtuális közösségi élet a blogon. Van kedvetek személyesen is találkozni?

Aki el tudná ezt képzelni, töltse ki az alábbi kérdőívet. Megpróbálom felmérni az igényeket. Több választ is be lehet jelölni. A helyszín Budapest lesz.

Bármi kérdést, javaslatot, ötletet kommentben várok!

27 gondolat “Találkozzunk?” bejegyzéshez

  1. Judit 2014. március 31. / 15:16

    A gyerekkel-t jelöltem be. Így azok, akik még csak várakoznak, gondolkodnak, látják az “eredményt”. Viszont, ha ez lesz, mindenképp gyerekbarát hely kell, egy étteremben nem fognak tudni megülni. De jó ötletnek tartok egy leülős (egy játszóteres-gyerekes elég rohangálós lesz), komoly, felnőttes talit is. Esetleg mindkettőt, ki mit szeretne.

    Kedvelés

    • orokbe 2014. március 31. / 15:26

      Persze, akinek nincs gyereke, az gyerek nélkül jön:-)

      Kedvelés

  2. cosima 2014. március 31. / 20:25

    Nekem mindegy hogy gyerekkel vagy nélküle, viszont a gyerek mellett nehezen tudok fókuszáltan beszélgetni, mert még kicsi. Gyerek nélkül jó az este is, vele csak napközben.

    Kedvelés

  3. vicq 2014. március 31. / 21:31

    Ha helyben lenne :), én is a gyerek nélküli esti besztélgetőst választanám, mert úgy könnyebb odafigyelni. Viszont az utazzunk 250 km-t oda, és ugyanannyit vissza variációból már nem hagynám ki a gyereket sem, és összekötném némi rokonlátogatással és gyerekprogrammal is, az viszont azért azt jelentené, hogy a gyerek ott lesz, akkor viszont nem nagyon jó az este, mert még kicsi. (Igen, tulajdonképpen ugyanaz a probléma, ami a többi öf programmal is, innen minden messze van). Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha annyit tudnánk Bp-re járni, hogy a gyerek prímán ellegyen nélkülünk a keresztszülőkkel, de azért az még nem megy. (Esetleg nappali, városligeti program, ahonnan gyorsan visszaérünk, ha kellünk, talán belefér gyerek nélkül).
    Szóval, elsősorban gyerekkel, nappal, hétvégén, nem pont a jövő hónapban (mert nem tudnék olyan hétvégét mondani, amin ott tudunk éjszakázni a keresztszülőknél, egy nap alatt abszolválni az 500 km-t meg én már öreg vagyok, a gyerek meg kicsi).
    Ha véletlenül sikerülne összekötni anyósomék bp-i rokonlátogatásával is, akkor viszont lenne “kire lőcsölni” a gyereket, és akkor jó lenne a gyerekmentes, akár fizetős helyre beülős beszélgetős, de az is inkább nappal/kora este, mert fürdés-alvásra akkor is gyerekközelben kell lennünk (az, hogy nem is velünk, meg nem is otthon, még nem megy, mert kicsi). Viszont arra kicsi esélyt látok, hogy minden egyszerre klappoljon 😦
    Persze a C verzió, hogy ha nagyon mi lógnánk ki a sorból az igényeinkkel, akkor önkritikát gyakorlok a sok kifogás és nyafogás miatt, és kimaradunk ebből is, mint minden öf programból, és tudomásul veszem, hogy mindentől messze vagyunk, de pillanatnyilag ez a változat a legkevésbé szimpatikus… 🙂

    Kedvelés

    • orokbe 2014. március 31. / 21:58

      Egyelőre a gyerekkel, napközben, szabadtéren kapta a legtöbb voksot.

      Kedvelés

      • vicq 2014. április 1. / 01:20

        Igen, csak én például ezt nem szívből, hanem praktikumból választottam… szívből csak azt, hogy ott akarok lenni 😀

        Kedvelés

    • Andi 2014. március 31. / 22:01

      Mi is kb. 250 km-re vagyunk Bp-től, ottani rokonokkal és pici gyerekkel, úgyhogy vicq eszmefuttatásával abszolút azonosultam.

      Kedvelés

  4. buzsa 2014. március 31. / 22:35

    Én legszívesebben mindent kipipáltam volna, kivéve a hétköznapot, mert nem vagyok budapesti. Masszív találkozáspárti vagyok 🙂

    Kedvelés

  5. Az Aki 2014. március 31. / 23:05

    Nekem minden megoldás jó, de nem viszek gyereket, mert akkor nem tudok beszélgetni..:P
    Ha Budapest a találkozó helyszíne, és többen is hoznak gyerkőcöt, akkor gondolom a legjobb megoldás parkban, ahol játszótér és büfé is van, és még leülni is lehet. Talán a Margit-sziget játszótere? Mellette van az uszoda, kultúrált wc-vel..Mondjuk jó lenne tudni mennyi emberről van szó..:)

    Kedvelés

    • Az Aki 2014. március 31. / 23:06

      nem utolsósorban mellette van egy büfé, és ezen a játszón van nagygyerek-részleg, és apróknak is mindenféle..

      Kedvelés

  6. Fatika 2014. április 1. / 19:51

    Jaj de jó, én is benne vagyok a találkozóban, szavaztam a gyerekkel, napközben, szabadtéren opcióra. 🙂

    Kedvelés

  7. Andi 2014. április 1. / 21:09

    Itt vagyok a kezdtek óta, csak nem szóltam még. Nagyon tetszik, a facebookon is jeleztem. Öf anyuka vagyok, 1,5 éves kisfiúval.

    Kedvelés

    • Andi 2014. április 1. / 21:10

      Bocs, ezt nem ide kellett volna, mondom, még csak ismerkedem a felülettel.

      Kedvelés

  8. eleven 2014. április 2. / 13:38

    Nem látszik a voksolás eddigi eredménye, én a szabadtéri, gyerekkel, hétvégére szavaztam 🙂

    Kedvelés

    • orokbe 2014. április 2. / 13:41

      Egyelőre ez a többség igénye. Örülök, ha jössz!

      Kedvelés

  9. Marcipan 2014. április 3. / 13:37

    Szerintem ha szabadtér és gyerekes, akkor már inkàbb egy rét pl a Margitszigeten, mert egy játszótéren száz felé fut majd a sok gyerek, nem? Piknikezhetünk a fűben, labda , sárkányeregetés, olyasmik ami kicsit jobban egy helyen tartja a gyerekeket és így a szülőket is 🙂

    Kedvelés

    • orokbe 2014. április 3. / 15:18

      Van ott vécé? Valamint az lenne jó, ha parkolni is lehetne a közelben.
      Én a Szent István Parkkal szemezek, az nem túl nagy és zárt.
      Ja, és legyen szép idő!

      Kedvelés

      • Cosima 2014. április 8. / 10:44

        Szerintem is jó ötlet, ha körbe kerített parkban találkozunk, biztonságosabbnak tűnik a nagy forgatagban. Javaslom még a Honvéd teret a Jászainál, ami egy nagyon szép zöld, kisebb és intimebb park játszótérrel kisebbeknek és nagyobbaknak, padokkal a leüléshez. A vécét még ellenőriznem kell. Kávét/pogit a környékről hozhatunk. Parkolni általában lehet hétvégén napközben a téren. Vagy a másik szintén intimebb, árnyas és szép zöld park játszótérrel, körbe van ez is kerítve: a Károlyi park. Az egyik sarkán informális kiülős kávézó vécéhasználattal 🙂

        Kedvelés

  10. Dutka 2014. április 5. / 10:55

    Én azért jelöltem be a gyerekes találkozót (mi is messziről jönnénk), mert mi szülők a világhálón is tudunk eszmét cserélni, viszont nekik fontos lenne a találkozás a hasonszőrűekkel, a feeling, annak megtapasztalása, hogy van egy ilyen kis közösség. A vér szerinti gyerekemet is vinném… Van már időpont? Jaj, csak ne május utolsó hét végéje legyen!!! (Bár a vasárnap már jó…)

    Kedvelés

  11. orokbe 2014. április 8. / 19:54

    A gyerekkel, hétvégén napközben, ingyenes helyen lett a befutó. Hamarosan jönnek a részletek.
    Budapesti park/játszótér lenne jó, mosdóval, megközelíthető helyen. Azt nem tudom,mit csinálunk, ha esik.

    Kedvelés

    • Laura 2014. április 8. / 23:49

      Sziasztok! Én is csak olvastam eddig, de ez a találka engem is érdekel, így gondoltam megszólalok 🙂
      Én is örökbefogadó szülő vagyok, 3 éves kisfiunk van.

      Kedvelés

  12. orokbe 2014. április 14. / 09:25

    Úgy néz ki, május 31-én szombat délelőtt fogunk találkozni, nyilvános helyen, gyerekekkel.
    A helyszínt még pontosítom, a Szent István Parkkal szemezek, de még oda akarok menni megnézni. Csak az a gondom, mit teszünk, ha esik???

    Kedvelés

    • Cosima 2014. április 14. / 09:42

      Attól függően, hogy hányan leszünk, beférhetünk az egyik gyerekbarát kávézóba is pl. Briós vagy az a másik ott a déli bejárat előtt a Duna-parton. Talán még lehetőségnek ott van a Park Sarok meg a Noha, bár gondolom, azokkal előre meg kellene beszélni. De azért nagyon remélem, hogy nem fog esni!

      Kedvelés

      • orokbe 2014. április 14. / 09:48

        Ezekbe belefér 20 család gyerekestül szombat délelőtt?

        Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .