Beszámoló a blogszületésnapról, képekkel

Gyors összegzés a tegnap estéről, az Örökbe.hu egyéves szülinapi bulijáról.

PicsArt_1422181028456

39 felnőtt és 6 és fél gyerek vett részt (a fél hasban). Jött egy felnőtt örökbefogadott, két érdeklődő, sok örökbefogadó és várakozó. Több ember most először bújt elő, zömmel várakozók, örülök, hogy eljöttek! A hely elég pici volt ennyi embernek, a korai kezdés viszont jó ötletnek bizonyult, hat után pár perccel már szinte mindenki megjött. Érkezett egy Örökbe.hu emblémás diabetikus torta is, Raj Ráchel szalonjából. Én sajnos nem tudtam mindenkivel annyit beszélgetni, mint szerettem volna, de úgy tűnt, feltalálták magukat az emberek. A gyerekeket egész jól lekötötte a színezősarok és egy lelkes pótanya. Éjjel egyig maradt a kemény mag.

Nagyon köszönöm a segítőknek, akik támogattak az este lebonyolításában, és örülök, hogy ennyien eljöttetek. Az újakat szeretettel köszöntöm.

Kattintásra a képek kinagyíthatók. A fotók közzétételéről mindenki nyilatkozott helyben, aki mégis felfedezné magát akarata ellenére valamelyik képen, az sikítson! (A fotókat a férjem illetve az egyik segítő szülőtárs készítette.)

27 gondolat “Beszámoló a blogszületésnapról, képekkel” bejegyzéshez

  1. mandó72 2015. január 25. / 15:56

    A hangulat tényleg jó volt, a terem is valóban kicsi volt (de ugye sok jó ember…), a torta isteni finom volt. Én személy szerint gazdagabb lettem egy sírósra-nevetősre sikeredett, de igazán bensőséges beszélgetéssel, ami sokat segített, hogy átgondoljak és olyan oldalról is megvizsgáljam az örökbefogadás kérdését, amit én soha nem éltem át, de a kislányom valószínűleg átmegy rajta, és így jobban megértem remélhetőleg az érzéseit. És bár nem az én szülinapom volt, de még meglepetésben is részem volt, mert olyan családdal találkozhattam, akikkel egész más fórumon ismertük egymást.
    Mi nem bántuk meg, hogy ott voltunk, és remélhetőleg az idő és a találkozók előrehaladtával mi is egyre jobban feloldódunk majd, és bátrabban kezdeményezünk beszélgetést.
    Köszönjük a szervezést és a lehetőséget. 🙂

    Kedvelés

  2. angéla 2015. január 25. / 16:39

    Köszönjük szépen Zsuzsa ezt a szép estét! Nagyon jó volt személyesen is találkozni és beszélgetni a blog olvasókkal a kicsi, ámde nagyon barátságos teremben, szuper volt a torta és a hidegtál is és nagyon jó volt a hangulat, jó, hogy ilyen sokan összejöttünk!

    Kedvelés

  3. Eva 2015. január 25. / 18:28

    Sziasztok!!! Annyira sajnálom hogy nem tudtunk elmenni.Látva a képeket…még jobban fáj a szívem.De biztos lesz még rá alkalom 🙂

    Kedvelés

  4. Rave 2015. január 25. / 21:05

    Nekem nyilván mindenről ugyanaz jut eszembe de hogy ezek a gyerekek mind milyen gyönyörűek! 🙂

    Kedvelés

    • vicq 2015. január 27. / 01:24

      Na, igen, mondtam is Zsuzsának, hogy kellene keresni egy brittudósos kutatást arról, hogy az örökbegyerekek miért mind ilyen mocskosul szépek? 😀 (és az enyém még ott sem volt, aki természetesen 🙂 a világ legszebb gyereke 🙂 )

      Kedvelés

  5. rlupin72 2015. január 25. / 21:41

    Mi is köszönjük a remek estét, jól éreztük magunkat, nagyon jó volt találkozni, beszélgetni Veletek! 🙂 Sajna mivel én nem bírom jól az éjszakázást, így nem tudtunk végig maradni. Pedig én is szerettem volna még többekkel is beszélgetni!

    Kedvelés

  6. Raize 2015. január 26. / 09:57

    Mi is köszönjük szépen, az estét, a képeket, a rengeteg jó tanàcsot! Mi is nagyon jol éreztük magunkat, maradtunk is a végèig. 🙂

    Kedvelés

    • STZ 2015. január 27. / 23:48

      Én is köszönöm, nagyon jó és hasznos volt! 🙂

      Kedvelés

    • vicq 2015. január 28. / 10:24

      Neked lehet valahova e-mailt írni?

      Kedvelés

      • Raize 2015. január 29. / 11:41

        Igen, igen, Zsuzsa tudja az e-mailem 🙂 az jo, lehet ilyen közvetítést kérni? 🙂 vagy én is el tudom kérni a tiedet… 😉

        Kedvelés

  7. eleven 2015. január 26. / 12:25

    Tok jok a kepek, a torta szenzacios 😊
    Sajnalom, h nem lehettem ott, lejon a kepekrol is, h jo volt a hangulat.

    Kedvelés

  8. Cosima 2015. január 26. / 12:55

    Jó volt ott lenni, találkozni veletek!

    Kedvelés

    • Manuela 2015. január 26. / 19:20

      Igen, nagyon jó este volt. Cosima, legközelebb hozd el a férjedet is, mert lassan már olyan lesz, mint Columbo felesége. :))

      Kedvelés

  9. csicsi 2015. január 26. / 14:34

    Nagyon klassz lehetett a találkozó! Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, bár az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy meggyógyulunk…de nem 😦 Remélem, legközelebb már tudunk csatlakozni!

    Kedvelés

      • mandó72 2015. január 26. / 19:41

        Csak ilyen fini torta nem biztos, hogy lesz. 😛
        Jobbulást.

        Kedvelés

      • eleven 2015. január 26. / 20:58

        A suliban nalunk is vegigsoport a jarvany, mielott engem is elkapott, volt olyan nap, hogy hatan voltak egy osztalyban.

        Kedvelés

  10. Kármán Erzsébet 2015. január 26. / 14:48

    Köszönöm a lehetőséget! Nagyon jó volt számomra látni, tapasztalni, h ilyen sok fiatal már másként gondolkodik a gyermekvállalásról, a kisebbségi csoportokról. Tetszik a hozzáállásotok, a gyerekek gyönyörűek, és teljesen nyitottak, nem féltek a sok embertől. Mindenkinek kívánok nagyon jó egészséget, kitartást, sok-sok sikerélményt! Amit ezek a gyerekek tudnak adni, soha senki más! Ez egyszeri és megismételhetetlen. Köszönöm a bizalmat, h foghattam, foglalkozhattam egy picit a csöppségekkel. Szeretettel üdvözlök mindenkit: a PÓTANYA.

    Kedvelés

    • Örökbe 2015. január 26. / 19:33

      Kedves Erzsi, üdv a blogon is! Örülünk, hogy eljöttél, és pótanyaként elkísértél egy várakozót! Szuper lehet így készülni az örökbefogadásra, hogy van valaki, aki előre ennyire támogat. Gyere máskor is:-)

      Kedvelés

      • Manuela 2015. január 27. / 18:03

        Csatlakozok, gyere máskor is! 🙂 Jó volt megismerni téged!

        Kedvelés

  11. vicq 2015. január 27. / 01:26

    Nagyon jól éreztük magunkat, köszi mindenkinek a jó kis beszélgetéseket!

    Kedvelés

  12. Kata78 2015. január 29. / 15:32

    Biztosan nagyon jó lehetett, remélem egyszer mi is eljutunk. A gyerekek gyönyörűek 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .