Rádió, fórum

Holnap, azaz kedden (március 17-én) este 7 és 8 óra között a Civil Rádióban (98 MHz) fogok szerepelni, a Kapocs című ifjúságvédelmi magazinban beszélgetünk az örökbefogadásról. Utólag a neten is elérhető lesz.

Itt hallgatható meg: Civil Rádió beszélgetés

Szerda reggel fél 7-kor pedig a Class FM-en fogok röviden nyilatkozni (találjátok ki, miről:-).

A régi fórumot 821 hozzászólás után zároltam, nyitottam egy újat, itt tudtok beszélgetni: https://orokbe.hu/forum/ A régi fórum már nem kommentelhető, de olvasható itt: https://orokbe.hu/forum/forum-regi/

A március 28-i blogos vacsorára nagy az érdeklődés. Aki szeretne még jönni, az jelentkezzen. A busz útvonalát hamarosan közzéteszem.

11 gondolat “Rádió, fórum” bejegyzéshez

  1. Kata 2015. március 18. / 06:49

    Zsuzsa rulez! Soha nem volt még ennyire részletes tájékoztató reggeli hírműsorban!

    Kedvelés

  2. Raize 2015. március 18. / 08:01

    Ó, a ma reggeli Class FM-ről lemaradtam. Mi volt? 🙂

    Kedvelés

  3. Kata 2015. március 18. / 10:12

    A class hírekben a debreceni inkubaba kapcsán részletes híradóblokk volt az öf kapcsán, és Zsuzsa mesélt kicsit a titkosról meg a nyíltról.
    más:
    Tóth Gabi a Hot címlapján: “örökbe fogadok egy gyereket”

    Kedvelés

    • Örökbe 2015. március 18. / 11:03

      Mondjuk úgy, hogy egy mondatban összefoglaltam a különbséget. Egy három perces blokk hangzott el az örökbefogadásról az inkubátoros eset kapcsán.

      Kedvelés

  4. Koré 2015. március 18. / 10:28

    Szeretném meghallgatni a Civil Rádióban elhangzott beszélgetést, de nem találom. Tud valaki segíteni? Köszi előre is.

    Kedvelés

  5. angéla 2015. március 18. / 14:41

    Nagyon-nagyon jó a Civil Rádiós beszélgetés, gratulálok Zsuzsa!!! Nagyon remélem, hogy még sokáig, sokáig fog hajtani a lelkesedés, mert bomba jó ez a blog és örülök, hogy ezt már a kívülállók is felfedezték és beszélnek róla.

    Kedvelés

  6. Koré 2015. március 18. / 15:27

    Egyetértek Angélával. Köszönöm az interjút. Azt gondolom, hogy az a természetesség, ahogy végig beszéltél az örökbefogadásról rengeteget tett a szélesebb körben történő elfogadásért. Ha laikus hallgatta a műsort, akkor úgy kaphatott információt az örökbefogadásról, ahogy annak minden fórumon kellene történni!

    Kedvelés

  7. Raize 2015. március 18. / 19:20

    Igen, igen, nagyon szuper anyag lett belőle! Köszönjük, majd elküldöm minden az örökbefogadás iránt érdeklődő ismerősömnek, ezzel lehet kezdeni, aztàn orokbe.hu minden betűje! 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .