Örökbe.hu mozizás: Oroszlán, március 11. szombat

Márciusban moziba megyünk az olvasókkal. Az Oroszlán című, hat Oscarra jelölt filmet nézzük meg. Örökbefogadásról szól!

Mikor: március 11. szombat, 13:50-kor kezdődik a vetítés. (Sajnos nem volt kora esti időpont.) Találkozó 13:40-kor a pénztárnál. 

Hol: a Cinema City Arénában, Aréna Pláza. Cím: Budapest, Kerepesi út 9., a parkolás ingyenes, a piros metró Keleti Pályaudvar vagy Stadionok állomása van közel. Megközelítés itt.

Jegyet mindenki egyénileg vesz magának. A felnőttjegy ára 1760 forint, vannak kedvezmények. Online előre is meg tudjátok venni a jegyet a http://www.cinemacity.hu/ oldalon (fenn a mozira, majd a dátumra és az előadásra kell kattintani). Vélhetően a helyszínen is lesz jegy.

Utána beülünk valamilyen vendéglátós egységbe a plázában kicsit beszélgetni, ez várhatóan 16 óra tájban kezdődik, esetleg kicsit később, ha sok a reklám. Aki csak a beszélgetésre jönne, írjon nekem és elküldöm a telefonszámomat, hogy tudjunk egyeztetni.

Várok szeretettel minden olvasót! Aki jön, jelezze!

1487573786_garth-davis-lion-has-been-traveling-across-globe-earning-recognitions-accolades-galore-film

Oroszlán (Lion)

feliratos, ausztrál-angol-amerikai életrajzi dráma, 118 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

2 gondolat “Örökbe.hu mozizás: Oroszlán, március 11. szombat” bejegyzéshez

  1. Örökbe 2017. március 7. / 07:49

    Most némileg bajban vagyok, az általam elképzelt kora délutáni időpontban nem játsszák a filmet szombaton.

    Ilyen opciók vannak:

    10:45 (Puskin)
    13:50 (Aréna)
    20:30 (Sugár)

    Melyik tetszik nektek?

    Kedvelés

    • Manuela 2017. március 9. / 08:48

      Szia Zsuzsi, én már láttam a filmet, de szívesen beszélgetnék róla veletek. Sajnos tényleg nagyon hülye időpontokban játsszák a mozik, én azt néztem, hogy vagy 16:45-kor hétköznap vagy 21:45-kor, de az meg már nagyon késői tekintve, hogy két órás a film. Szombaton 12:30- től örökbefogadni vágyó párokkal fogok beszélgetni, ezért később, de mindenképpen ott leszek.

      Manu

      Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .