Örökbe.hu olvasói kirándulás június 3-án

Akkor most bepótoljuk! Június 3-án, szombaton délelőtt 9:30-13 óráig szeretettel várlak titeket egy közös, erdei, családi kirándulásra és játszóterezésre. (Ez a pünkösdi hétvége.)

Gyülekezés 9:30-tól a Görgényi úti erdei “macis” (vagy “baglyos”) játszótéren, Budapesten a II. kerületben.

Innen 10:30-kor elindulunk a Vitorlázó repülőtérre. Kellemes, 1,5 km-es erdei séta, különösebb szintkülönbség nélkül, egy hároméves már meg tudja tenni, városi babakocsival is járható. A Vitorlázó repülőtéren a gyerekek kirohangálják magukat, ha van szél, lehet sárkányt eregetni, majd visszasétálunk a játszótérre.

Semmi sem kötelező, lehet a túra helyett a játszótéren maradni, vagy épp nagyobb kirándulást tenni, netán estig az erdőben barangolni. Ahogy jólesik!

Hozzatok rágcsálnivalót. Az eseményen fotók készülhetnek a blog számára, akinek ezzel gondja van, az jelezze. Jöhet bárki: az is, aki még sose volt találkozón, akinek nincs gyereke, akinek nincs határozata, aki csak érdeklődve olvasott eddig. Jelentkezzetek mailben vagy kommentben. Aki úgy érzi, el fog tévedni, írjon nekem és elküldöm a számomat.

Ha esik az eső, akkor alternatív helyszínre megyünk (játszóház vagy gyerekbarát kávézó), ehhez várom az ötleteket, ha így alakul, azt előző este hirdetem ki itt.

A macis játszótér megközelítése:

Busszal a Batthyányi térről induló 11-es busz Nagybányai úti felső végállomásáig kell menni, onnan 800 m séta meredeken lefelé, aszfalt-, majd földúton. Babakocsival is járható.

Autóval ugyanígy, a Törökvész út-Nagybányai út sarok után lefelé a Görgényi úton be az erdőbe, 800 méter után egy parkolóhoz értek, és jobbra van a játszótér.

A Vitorlázó repülőtér a térképen.

A Színes a világ könyvkiadó jó állapotú gyerekkönyveket gyűjt az Igazgyöngy Alapítvány részére, ebbe itt is be tudtok kapcsolódni, nekem adjátok oda a könyveket (lehetőleg még a túra előtt).

Jó lesz! Várlak szeretettel!

Nyáron majd kerthelyiségbe is elmegyünk.

Jó lenne segítség a találkozók szervezésében, aki tud akár csak egy-egy alkalommal is valamilyen részfeladatot vállalni, az jelezze! Köszönöm.

12 gondolat “Örökbe.hu olvasói kirándulás június 3-án” bejegyzéshez

  1. Kozó Melinda 2017. május 15. / 16:46

    Szia en is menék de nem tudom 15. Kerbol hogy jutok el oda?

    Kedvelés

    • Örökbe 2017. május 15. / 17:07

      A 2-es metróig juss el, azzal Batthyány tér, onnan a 11-es busz elvisz.
      Vagy fogj össze valakivel, aki kocsival jön 🙂

      Kedvelés

      • Tinyo 2017. május 29. / 23:50

        Én gondolkodom rajta, hogy megyek Rákospalotáról. De csak egy felnőtt meg egy gyerek fér el, mert két fix gyerekülés van bent

        Kedvelés

  2. blondia 2017. május 16. / 07:57

    Sziasztok! Én megyek a gyerkőccel😊

    Kedvelés

  3. Dalma 2017. május 16. / 12:42

    Sziasztok! Mi is megyünk hárman, én és két gyerek.

    Kedvelés

  4. Beja 2017. május 29. / 09:42

    Megyünk mi is Katával. 🙂

    Kedvelés

  5. Fullajtár Ágnes 2017. május 31. / 14:59

    Mi is mennénk Noémivel és Leventével.:)

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .