Játszóház után, kocsmázás előtt

Miután a múltkori találkozón elhangzott, hogy de jó lenne legközelebb strandra menni, hosszasan vizsgáltam Budapest és az agglomeráció fürdőit, míg kiválasztottam a megfelelőt. Majd a nagy napra zivatart jósoltak, akkor átszerveztem egy játszóházba, aztán előző délután mégse jósoltak zivatart, az emberek meg elkezdték lemondani a programot, szóval úgy mentem oda a játszóházba, hogy lehet, egyedül leszek. Ehhez képest eljött 12 család és nagyon jó volt! Több olyan család előbújt, akik még sose voltak rendezvényen és csak kommentből ismertük őket. Nagy örömömre szolgál, mennyire sokszínű a blog körül létrejövő társaság. Most is jöttek örökbefogadók több civil szervezettől, egyedülállók és házasok, újszülöttet és ovis korú gyereket örökbefogadók, gyakorló szülők és várakozók vagy a folyamatra most jelentkezők, vér szerinti gyerek után örökbefogadók és akiknek örökbefogadás után született gyerekük, 1-2-3 gyerekes családok és testvérre sorban állók. Nem volt tömeg, csodás módon sikerült leülnünk és nyugodtan beszélgetnünk, míg a gyerekek játszottak, én és Cosima pedig olcsó és jó minőségű zoknikkal is gazdagodtunk, mert ez kellett a belépéshez a játszóházba, és a szemközti boltban vettünk egyet (egy pár gyerekzokni pedig nálam maradt, elnézést!). Pár fotó a napról, végül senki sem jött bikiniben, így mertem fényképezni, sajnos csak mobillal.

 

 

Legközelebb a gyerekekkel közösen kávézni/kocsmázni megyünk, időpont: augusztus 5. szombat délután 17 órától kifulladásig, helyszín: a Grund. (Bp. VIII. Nagytemplom utca 30.)

Nagyon örülök, hogy eljöttetek, és gyertek máskor is!

5 gondolat “Játszóház után, kocsmázás előtt” bejegyzéshez

  1. Cosima 2017. július 1. / 21:13

    Jó volt, várjuk a következőt! Köszi a zoknivásárlást 😄

    Kedvelés

  2. Manuela 2017. július 2. / 10:10

    Sajnálom, hogy nem tudtam menni, viszont az augusztus 05-ét már beírtam a naptárba. 🙂

    Kedvelés

  3. Amica 2017. július 2. / 16:24

    Köszönjük a szervezést, gyerekek (is) jól érezték magukat, jómagam is gazdagodtam 1 pár zoknival-:))

    Kedvelés

  4. Laura 2017. július 2. / 21:12

    Előbb utóbb eljön az a dátum is, amikor mi is el tudunk menni 🙂 Tegnap esküvőn voltunk, augusztus 5-én pedig férjem épp aznap tér haza 3 hét migráns üldözés után, úgyhogy kétlem hogy lenne kedve bármilyen programhoz. De majd legközelebb!

    Kedvelés

  5. blondia 2017. július 3. / 15:20

    Sziasztok!
    Köszönöm a szervezést. Jól éreztük magunkat kisfiammal. Augusztusban is megyünk:)

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .