Ötéves az Örökbe.hu

Közeledek az 500. bejegyzéshez, stabilan havi 15-20 ezer egyéni olvasó kíváncsi a tartalomra, havonta szervezek egy találkozót, és intenzív eszmecsere folyik a kapcsolódó fórumokon. Bevallom, mikor öt éve elkezdtem írni, nem gondoltam, hogy ekkorára növi ki magát az oldal. A legolvasottabb posztok az örökbefogadás menetéhez kapcsolódnak, de volt sok-sok interjú örökbefogadókkal, örökbefogadottakkal, vér szerinti szülőkkel, nevelőszülőkkel, szakemberekkel, és az örökbefogadáshoz lazán kapcsolódó témák (embriódonáció, gyermekvédelem, abortusz) is előkerültek már. Engem most legjobban az örökbefogadást szabályzó nagy rendszerek érdekelnek, hiszen ezek határozzák meg a benne érintett emberek életét is. Mondhatni, hogy már mindent megírtam, de aztán mindig szembejönnek új témák, sorsok. Nagy lelkesedéssel szervezem a rendezvényeket, az elmúlt évben voltunk javítóintézetben és gyerekotthonban, strandon, játszóházban, moziban, coachnál, jelmezbálon. Ilyenkor mindig előkerülnek új olvasók. Lassan felnő a gyerekek egy nemzedéke, akiket a szüleik már tudatosan, a blogot olvasva fogadtak örökbe. Köszönöm, hogy velem tartotok.

Egy nyugodt pillanat a játszóházi találkozón

A farsangi jelmezbálon megünnepeljük az évfordulót. (Jelentkezzetek!) A tavalyihoz hasonlóan szervezek egy külön zárt körű programot azoknak, akik az elmúlt évben támogatták a blogot, erről küldtem e-mailt mindenkinek, akit elértem. (Aki úgy érzi, hogy támogatta a blogot az elmúlt évben, és nem kapott tőlem levelet, jelentkezzen!).

A torta az első blogszületésnapon

8 gondolat “Ötéves az Örökbe.hu” bejegyzéshez

  1. Fülöp Timi 2019. január 29. / 15:59

    kedves Zsuzsa! Boldog születésnapot kívánok a blognak! Nagyon szépen köszönöm, hogy vagy nekünk, és időd, energiád nem sajnálod a blogra, és persze ránk.
    Elképzelhetetlen, leírhatatlan nagy segítséget nyújtasz ezen az érzelmi hullámvasúton, fogod a kezem a bürokrácia útvesztőjében.
    Örök hála, és csak így tovább!

    Puszi,
    Timi

    Kedvelés

  2. Mohabea 2019. január 29. / 23:24

    Csatlakozom az előttem szólóhoz, Zsuzsa! Csodálatos, amit csinálsz… Nagyon köszönöm én is mindannyiunk nevében…

    Ölellek,
    Bea

    Kedvelés

  3. Sziszmancs 2019. január 30. / 09:19

    Még csak pár hónapja várakozunk és olvasgatom a blogot, de így is alapműnek tekintem és nagyon hálás vagyok a sok sok információért és a szép történetekért! Köszönöm és gratulálok a születésnaphoz! ☺️

    Kedvelés

  4. Francicus 2019. január 30. / 14:40

    Gratulálok a születésnaphoz, és köszönjük hogy mindannyiunk “keresztanyja” vagy ebben az útvesztőben. Úgy gondolom ezen az oldalon már minden információ fent van, amit a témáról lehet tudni. Remélem a jövőben is ugyanolyan lelkesedéssel folytatod a blogot, izgalmas témákkal és interjúkkal. Köszönjük

    Kedvelés

  5. Anna-Panna 2019. január 30. / 15:30

    Nagyon boldog szülinapot a blognak!!!
    Köszönjük Zsuzsa!Csatlakozom az előttem szólókhoz,szuper dolgot hoztál létre nagy segitség mindenkinek szerintem.Várakozás alatt volt mikor csak a babaköszöntőid tartották bennem a lelket,sose felejtem el!💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .