Beszélgetés Bátki Annával – videó!

Első videó a blogon! Közzéteszem a felvételt a Bátki Anna pszichológussal való beszélgetésünkről, mely a 2019. március 30-i Örökbe.hu rendezvényen hangzott el. Sok témát érintettünk: alapvetően az örökbefogadott gyerekek traumáiról beszéltünk, de szóba került a nevelőszülővel, vér szerinti családdal való kapcsolattartás, a gyerek segítése a gyökérkeresésben és a lombik vagy örökbefogadás dilemma is. Bő két óra a felvétel, nem fog átszaladni a háttérben Schwarzenegger, szóval ha megszemléltétek a ruhánkat, nyugodtan lehet közben takarítani, csónakot lakkozni vagy makramé virágtartót készíteni. A tanítások viszont nagyon megszívlelendőek, ajánlom örökbefogadás előtt és után levőknek is.

Mint mondtam, ez az első videóm, elkészítésében csak a férjem segített, aki szintén nem ért hozzá. Viszont innentől folyamatosan nőni fog a színvonal! Ugyanitt várunk videózáshoz értő olvasókat, akik legközelebb átveszik ezt a feladatot.

Köszönöm, hogy eljöttetek és kérdeztetek. 40-nél több felnőtt hallgatott minket, ezúttal többségben voltak az örökbefogadás előtt állók. Többen küldtek előre is kérdést, sajnos nem mindre jutott idő. A remek helyszínért köszönet az Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskolának.

Áprilisban egy VIP-rendezvény lesz azoknak, akik 2018-ban támogatták a blogot. (Ha úgy érzed, hogy támogattad és nem kaptál erről levelet, írj nekem!)

Májusban megkísérlünk meglátogatni egy gyermekvédelmi intézményt.

Ilyen tartalmakat máshol nem találsz. Az Örökbe.hu blogot és a rendezvényeket egy ember működteti, de tudsz segíteni a fenntartásban, ha támogatsz. Köszönet a blog előfizetőinek! https://orokbe.hu/eloszor-vagy-itt/tamogatom-az-oldalt/

5 gondolat “Beszélgetés Bátki Annával – videó!” bejegyzéshez

  1. Dorothea8 2019. április 5. / 08:34

    Nagyon tanulságos videó, ittam minden szavát. Jó, hogy mi is láthattuk, akik messze lakunk Budapesttől, és nem olyan könnyű részt venni, az ilyen izgalmas és érdekes programokon.
    Köszönöm szépen! 🙂

    Kedvelés

    • Örökbe 2019. április 5. / 09:44

      Nagyon örülök, akkor igyekszem máskor is “vlogolni”!

      Kedvelés

  2. trvica 2019. április 5. / 12:20

    Szia Zsuzsa!
    Köszönöm én is a megosztást! Épp vidéken voltunk.
    Üdv
    Vica

    Kedvelés

  3. Lívia 2019. április 8. / 21:15

    Na végre, hogy valaki nem ekézi azokat, akik sorban állnak és egyidejűleg lombikoznak is. Mi is ezt csináltuk, és nem volt gond, úgy vettük, hogy bejön, amelyik bejön. Az örökbefogadás jött be. Most tesót szeretnénk és ugyanígy csináljuk. Öt év hosszú idő, hogy csak keresztbetett kézzel üljünk. Az eljárás fizikailag nem visel meg, és a feszkót is jól megtanultuk kezelni, ami ezzel jár. Max. szomorkodunk egyet, aztán továbblépünk, tudva, hogy előbb-utóbb valamilyen úton-módon kétgyerekes család leszünk 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .