Könyvem, könyvbemutató, találkozó, Miskolc

Csupa jó hír!

Könyvem, az Akiknek két anyja van hasít, az elmúlt hetekben szépen szerepelt a sikerlistákon, máris újranyomtak belőle egy második adagot, rengeteg médium foglalkozott vele és eddig teljesen pozitív a fogadtatás. Sok olvasó is írt nekem és beszámolt az olvasmányélményéről. Köszönöm, hogy megvettétek és vittétek a hírét! (Továbbra is kapható minden nagyobb könyvesboltban és online is, itt: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Martonffy_Zsuzsa_Akiknek_ket_anyja_van&type=22&id=318605)

A könyvvel kapcsolatos kritikákat a Sajtószereplések menüpontban megtaláljátok.

Lesz könyvbemutató, augusztus 2-án, vasárnap a Grundon (Budapest, VIII. kerület, Nagytemplom utca 30, a Grundon belül a Hátsó kert) 18 órakor, itt a Facebook-esemény. Nyilvános, bárki jöhet. Beszélgetőtársam Bus István, az Apa Magazin főszerkesztője. Lehet a helyszínen kapni és dedikáltatni is a könyvet.

Ha már ott vagyunk, előtte és utána tartunk egy szokásos Örökbe olvasói találkozót, szintén a Grundon, a Hátsó kert részben. 16 órától ott találtok, 21 óráig biztos maradok, gyerekeimmel, nagyszülővel, gyertek bátran, hozzatok gyereket. A Grundon van egy jó kis játszótér is, de egy másik kertrészben. Erre is bárkit szeretettel látok, de ha előre írsz, hogy jössz, akkor díszbe tudom öltöztetni a szívemet. (zsuzsa.martonffy@gmail.com)

Szerveződnek más találkozók is az országban, ahol velem és örökbefogadásban érintettekkel lehet összefutni:

Vasárnap Almádiban leszünk a strandon: https://orokbe.hu/2020/07/11/balatonalmadi-talalkozo/

Augusztus 6-án pedig a Miskolci Örökbe csapatához csatlakozom, 16 órakor Miskolcon lesz a találkozó, aki arra jár, várjuk szeretettel, még megírom a részleteket.

Egy gondolat “Könyvem, könyvbemutató, találkozó, Miskolc” bejegyzéshez

  1. Panka 2020. július 23. / 22:04

    Hát ez egy nagyon komoly könyv lett. Nincs tapasztalatom az örökbefogadás terén, csupán szembejött velem egy cikk erről a könyvről és gondoltam, elolvasom. Nagyon tetszett, de még emésztgetem. Jó volt mindenesetre olvasni az egész hátteréről, főleg több szemszögből. Szegény Marci története sokszor eszembe jut. Több lettem azzal, hogy elolvastam a könyvet.

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .