Visszatérés a munkába

Hatalkalmas tavaszi coaching csoport indul kisgyerekes anyáknak, apáknak és leendő szülőknek Paizs Dóra vezetésével. A program arra a tipikus helyzetre fókuszál, mikor a fizetett gyerekgondozási szabadság lejár, és a gyerekkel addig otthon levő szülőnek (általában az anya, de nem mindig) el kell gondolkodnia, hogy hogyan tovább. Ez a dilemma minden családot érint, az örökbefogadó szülőket annál inkább, mert ők esetleg rövidebb időt tölthettek otthon a kicsivel.

Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések:

  • Alig kezdődött meg a gyes és már vége is. Hogy készüljek a visszatérésre a munkába?
  • A hosszú otthonlét alatt kiestem a gyakorlatból. Hogy fogok visszatalálni?
  • Megszűnt közben az állásom, újat kell keresni.
  • Szívesen váltanék, vállalkoznék, vagy tanulnék valami újat. Hogy kezdjek bele?
  • Szeretnék több időt tölteni a gyerekemmel, milyen megoldás lehet erre?
  • Hogy oldjam meg a munka, gyerek, párkapcsolat, feltöltődés egyensúlyát, hogy senki se sérüljön?
  • Idősebb gyereket fogadok örökbe. Nagy szüksége lenne az otthon töltött időre, de nem tudunk megélni a gyesből!
  • Akarunk testvért, de nem tudni, mikor érkezik. Elkezdjek addig is dolgozni?

… akkor várunk szeretettel a csoportba. Olyan leendő szülőket is várunk, akik előre készülnének erre az életszakaszra, vagy éppen már visszatértek a munkába, de még vannak kételyeik.

Vezeti: Paizs Dóra coach, szervezetfejlesztő, kétgyerekes anya, aki az Anyacsavar csoportokban már kilenc éve támogatja azon anyákat (és apákat), akik a munkát, az önmegvalósítást és a szülői szerepet szeretnék összeegyeztetni. 

Időpontok: 2022. március 10., 24., április 7., 21., május 5., 19., mindig csütörtökön 10-12 óra között. Online fogtok találkozni, a Zoom segítségével. Természetesen megértjük, ha a gyerekeddel teendő van közben.

Ára: 36 ezer Ft/fő. Létszám: legfeljebb 12 fő, hogy csoportként tudjatok működni.

Mi történik a csoportban? Közvetlen, családias légkörben dolgozhatsz a saját céljaidon, belső erőforrásaidat mozgósítva, ebben egyéni és páros feladatok is segítenek majd. A coach a kérdéseivel segít, hogy a saját válaszodat találd meg, nem arra fókuszál, mit csinálsz rosszul, hanem hogy mi működik, mik a te erősségeid. Sokat lehet tanulni a hasonló cipőben járó csoporttársak megosztásaiból is.

Mi nem történik a csoportban? Ez nem terápia, nem is munkajogi vagy gyereknevelési tanácsadás, a coach nem “mondja meg a tutit”, mindenkinek más a neki legjobb megoldás.

Ha még bizonytalan vagy, hallgasd meg 2022. január 26-án szerdán fél 6-kor az Örökbe.hu nyilvános online rendezvényén a beharangozó beszélgetést Dórával!

Jelentkezés itt, február 24-ig. Várunk szeretettel!