Ez a blog 2014. januárjában indult. Ezalatt létrejött közel 700 poszt, 22 ezer komment, több, mint ötven személyes találkozó és ugyanennyi online rendezvény, megválaszoltam több ezer e-mailt, szövődött rengeteg barátság, érkezett sok-sok kisgyerek az olvasókhoz. Folyamatosan havi 15-25 ezer egyedi olvasó kíváncsi az oldalra, nem csak örökbefogadók. Örülök, hogy velem tartotok.

Az Örökbe.hu-t egy ember írja, szerkeszti, működteti, fésülgeti, ez én vagyok, Mártonffy Zsuzsa. Újságíró, háromgyerekes anya, örökbefogadó szülő (meg sima is :-)) A bloggal kapcsolatos önkéntes munkám a következő feladatokból áll

 • Írom a cikkeket az oldalra.
 • Ehhez folyamatosan képzem magam, olvasok, rendezvényekre, konferenciákra járok.
 • Magam is szervezek közösségi találkozókat és szakmai rendezvényeket az olvasóknak.
 • Moderálom, megválaszolom a kommenteket az oldalon.
 • Tartozik a bloghoz egy zárt Facebook-csoport, azt is menedzselem.
 • Minden hozzám forduló levelére válaszolok.

Ezeket mind önként vállaltam és szívesen végzem, de egyedül, ugyanakkor sok munka. Az oldal akkor fog sokáig fennmaradni, ha én ezt folytatom. Tudod segíteni a munkámat, ha támogatsz. A támogatás teljesen önkéntes, nem jár érte ellenérték, minden tartalom nyilvános marad a blogon, de köszönöm mindenkinek, aki hozzájárul az oldal működéséhez. Az eddigi támogatóknak is köszönet. Legjobban kis, de rendszeres összegeknek örülnék, hasonlóan ahhoz, amikor előfizetsz a kedvenc magazinodra.

20160903_184252

A 2016. szeptemberi olvasói találkozón készült a kép, épp bemutatkozunk.

Ha úgy döntesz, hogy támogatsz, a következő lehetőségek közül választhatsz:

Egyszeri adomány vagy rendszeres előfizetés banki átutalással

A támogatásokat az OTP Banknál vezetett 11773030-11710253 bankszámlára tudjátok utalni, számlatulajdonos: Mártonffy Zsuzsa, IBAN: HU74117730301171025300000000, Swift: OTPVHUHB. Rendszeres  átutalást is be lehet állítani.

Egyszeri adomány PayPallal vagy bankkártyával

Ha van bankkártyád, akkor PayPalon keresztül is tudsz támogatni. Kattints ide, és válaszd a ““Adományozás bank- vagy hitelkártyával”   feliratot. Természetesen az is jó, ha van PayPal-számlád.

PayPal-azonosítóm: zsuzsa.martonffy@gmail.com

Rendszeres előfizetés PayPallal vagy bankkártyával

Többféle csomagra van lehetőség. Tekintsd úgy, hogy előfizetsz a kedvenc magazinodra 🙂 Ha van PayPal-számlád, arról egyszerűen tudsz utalni, ha nincs, bankkártyával. Ha beállítottad, minden hónapban automatikusan levonódik az összeg. A csomagokra itt tudsz kattintani:

Személyesen

Ha valakinek a Paypal vagy utalás gondot okoz, a találkozókon is tud hozzájárulást tenni.

Céges szponzoráció

Örömmel fogadom vállalkozások támogatását is, akiknek természetesen a neve megjelenne cserébe a blogon.

Mit kapnak a támogatók? Ők azonnal hozzáférnek a videótárban a rendezvények felvételeihez. A támogatókat évente szoktam összesíteni, azaz jelenleg a tavalyi év támogatói tudják jelszóval nézni a videókat. Ha valaki idén támogatta a blogot és türelmetlen, írjon nekem! Továbbra is minden anyag ingyen hozzáférhető, azaz ezek a felvételek ki fognak kerülni a blogra, csak nem azonnal.

Köszönöm a segítségeteket, jó olvasást!

10 responses »

 1. Kedves Zsuzsa! Azt szeretném kérdezni,hogy én mint egyedülálló férfi fogadhatok-e örökbe gyereket? Hat-Hét éveset akit már lehet iskoláztatni? Vagy ha olyan korú nincsen akkor Négy-Öt évest akivel még lehet játszani focizni?

  Kedvelés

 2. Kedves Zsuzsanna! Meg szeretnénk kérdezni a férjemmel az alábbiakat: (Egyébként: Mi 8 éve várunk a gyermekre(gyermekekre), az első 4 évben jogerős határozattal, utána elutasítással, most jelenleg az ingatlan miatt újabb sikertelen próbálkozással.) Az Örökbe szervezet örökbefogadó szülőkkel szervezett országos -NYÍLT -találkozóin részt vehetünk-e? Mennyi a részvételi díj? Az odautazási költség+ némi sütemény? Ha havidíjjal -pl. 1000 Ft-tal támogatom a szervezetet ezért a bónuszért mit kanék, kaphatnánk cserébe? Esetleg valami kapcsolati segítség lenne? Vagy egy találkozó díjából kedvezmény? Vagy egy kurzus-tanfolyam díjából kedvezmény? Ötleteket adtam?

  Kedvelés

  • Szia!
   Ha az Örökbe.hu személyes rendezvényeire gondolsz, nem szokott részvételi díj lenni. Viszont egyelőre rendezvények sincsenek, külföldön élek. Alapvetően semmi nem jár a résztvevőknek, de nem is várok tőlük semmit.
   Az online rendezvényeken is bárki részt vehet, ezek szerdánként vannak, annyi a kérésem, hogy aki tudja, az támogassa a blogot, de ez nem kötelező. Ez csak lehetőség, ha valaki szeretné jelképesen viszonozni a munkámat a blog és a rendezvények szervezésében. Abban végképp nem tudok, nem is akarok segíteni, hogy valaki hamarabb sorra kerüljön (ha ez lenne a kapcsolati segítség).

   Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.