Szolgálati közlemények

Általános

Az ünnepek alatt, az olvasói szavazásnak megfelelően, kicsit lassítok a tempón. 25-én és 1-jén nem lesz poszt, 29-én és 5-én igen, aztán ismét teljes gőzzel.

Szépen beindult az Örökbeadók fóruma, már öten vannak, akik beszélgetnek. A fórum jelszóval védett, kívülről nem látni. Jelszót tőlem lehet kérni mailben, továbbra is szeretettel várja a csapat azokat, akik sok éve, vagy nemrég adtak örökbe gyermeket, esetleg most terhesek és erre készülnek. Aki pedig ismer örökbeadót, ajánlja neki bátran.

Év végéig lehet szavazni a Családbarát médiáért díjra, aki szeretné a cikkemet támogatni, itt teheti meg. Köszönöm, ha szavaztok.

Kellemes ünnepeket kívánok az olvasóknak!
ig2

11 responses »

 1. Én is megragadom az alkalmat és köszönetet mondok a kitartó,odaadó munkádért amit értem/értünk teszel. Ez az év a felfedezés éve volt számomra. Egyebek közt a te blogod/oldalad is beletartozik. nem tudok elégszer hálát adni azért,hogy van ez az oldal és,hogy rátaláltam. Napi szinten felnézek,olvasgatok,megnézem az ajánlott filmeket és gondolkozok. Gondolkozok,hogy mi lenne az oldal nélkül velem. Köszönöm !!

  Kedvelés

 2. Nagyon köszönjük a blogot, hiànyt pótol, profi, hiteles és minden érintett oldal szívesen olvassa, ez nagyon nagy dolog, és légy nagyon büszke magadra! 🙂 Kívánom, hogy teljen örömben és jól a Karácsonyi ünnep, és nagyon jó pihenést is Neked!

  Kedvelés

 3. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Köszönöm egész éves munkádat, a ránk-figyelést, a lehetőséget a blogban való részvételre… Boldog ünnepeket, kellemes kikapcsolódást és eredményekben gazdag, békés új évet kívánunk Neked és minden olvasónak!

  Kedvelés

 4. Sok boldogságot kívánok neked és a családodnak Zsuzsa, és kitartást kívánok az Új Esztendőre mindenben, beleértve a blogodhoz, ami tényleg hiánypótló! Hajra!

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.