Ünnepi játékok: Örökbe.hu blogtalálkozó

Általános

Január végén egyéves lesz az Örökbe.hu blog!

Ünnepeljünk együtt, és találkozzunk egy kis beszélgetésre!

Mikor: január 24. szombat este 7 óra (de ha tömegek jelzik, hogy 6-kor szeretnék, azt is lehet).

Hol: később pontosított helyszínen, alapvetően egy budapesti étteremben vagy sörözőben.

Ki: jöhet bárki, akár érintett az örökbefogadásban, akár nem. Viszont kérek jelentkezést kommentben vagy mailben, hogy tudjak asztalt foglalni.

Program: kötetlen beszélgetés, ismerkedés, iszogatás, a hazai örökbefogadási trendek megtárgyalása. Enni lehet (de nem muszáj).

Várok mindenkit szeretettel!

75 responses »

   • Mindenképpen metró vonalon javasolnám a közlekedés miatt, hiszen valószínűleg nem mindenki kocsival menne. Nem ismerem bentről a helyet, de pl. az Erzsébet téren,régi buszpu. helyén működik valami beülős hely. Kívülről hangulatos, belülről nem tudom, árakat sem ismerem. De ez elég a központban va,így mindenkinek megközelíthető.

    Kedvelés

     • Persze, csak ötleteltem. Ne felejtsd, hogy szombaton déltől azt hiszem, nem kell a parkolásért már fizetni. A nyugati környékét annyira nem ismerem, de jó lehet. A Westendet ismerem. :))

      Kedvelés

     • A Mosthoz mit szólsz a Zichy utcában? Közel van a Nyugatihoz, Oktogonhoz, Deákhoz. Elég nagy, informális, jó a kaja, kedvezőek az árak, de nem muszáj enni, lehet csak inni is.

      Kedvelés

   • Kálvin tér közelében van a Púder romkocsma. Ez egy klassz hely, megfizethető árakkal. Mi csak kávéztunk, üdítőztünk, de a szomszéd asztalhoz kivitt pizza nagyon jól nézett ki:)))

    Kedvelés

 1. Megy valaki videkrol?
  Olcsobb lenne (nekem), ha valakivel kozosen berelnenk egy ejszakara szobat.
  Mindenkepp szeretnek menni, jo lenne mar veletek talalkozni, de meg nem latom logisztikailag hogy mukodhet.

  Kedvelés

 2. En annyira szivesen mennek. Budapestre nehez feljutni es érettségi előtt vagyok. Mindenre lehet idot szakítani. Jo lenne mar egyszer eljutni. Bá nem tudom,hogy velem egykori bany van vagy jonne el.😊

  Kedvelés

 3. Mi is mennénk! 2-en. Kálvin jól hanfszik, a fektetés miatt lehet csak 8-ra érünk oda, de igyekszünk 7-re, de a 6 óra reálisabb lehet ha a gyerekek a nagyszülőknél elvannak… nálunk nem sokára ott fognak aludni, életükben először! – egy-kettőre felnőnek és aztán jöhet a bulizás újra 🙂

  Kedvelés

   • Bocsánat, még nem is köszöntem… nem vagyok egy gyakorlott fórumozó. Sziasztok! 🙂
    2013. november 19-n derült ki, hogy nekem nem lehet saját – ekkor 41 éves voltam. December 13-n jelentkeztünk be a TeGyeSz-nél. Azóta már kétszer cserélődött az ügyintézőnk személye; egyszer március közepén az átszervezések miatt, egyszer pedig októberben egy vezetői kinevezés miatt.
    Országos listán is fenn vagyunk; augusztusban egyszer már kiválasztottak minket lehetséges szülőknek, de végül egy régebb óta várakozó házaspár kapta a testvéreket.
    A fennen harsogott “a-lehető-leggyorsabban-intézzük-az-ügyeket” propagandával szemben eddigi tapasztalataim szerint meglehetősen Pató Pál uras a hivatalok működése; és nem látom egyáltalán, hogy 40 feletti házaspárként mennyi esélyünk van egyáltalán arra, hogy valaha kapjunk gyerekeket… 😦
    A blogot novemberben ajánlotta nekünk az új ügyintézőnk, azóta olvasom. 🙂 A bejelentkezési – hozzászólási rendszert még mindig nem egészen értem, de igyekszem. 🙂

    Kedvelés

    • Szerintem ha egy éve jelentkeztetek, akkor pár hónapja lehet csak meg a határozatotok. Ha nem újszülöttre vártok, akkor viszonylag hamar sorra kerültök 🙂 Türelem, van aki nagyon régóta várakozik. Mindenkihez eddig a lehető legjobban passzoló, tökéletes gyerek került 🙂 Ti is biztosan szülők lesztek, ez nem is kétséges, csak ki kell várni azt a gyereke(ke)t, akivel gyerekes család lehettek!

     Kedvelés

    • A 40 abszolút nem akadály. Ha ilyen gyorsan már képbe kerültetek, akkor nyilván nincs származási kikötésetek, és hamarosan jó eséllyel beválogatnak újra egy gyerekhez.

     Kedvelés

     • Bizony, a tegyesznél nem számít a jelentkezők kora! (ismerősöm 40 fölött második babát, méghozzá csaknem újszülöttett is kapott a tegyesztől, csak ki kellett várni).

      Kedvelés

      • Ezek számomra is nagyon biztató mondatok. 44 éves leszek márciusban, egyedülálló. Határozat már a kezemben. 0-3 éves korig adtam meg a korhatárt elfogadva, hogy egyik szülő roma. Nagyon szeretném legalább a következő évet már egy gyermekkel tölteni.

       Kedvelés

    • 45 évesen elvileg még lehet újszülöttet kapni. Én 43 évvel vagyok idősebb az öf. kislányomnál, akit már iskolásként kaptunk.:) Ha összeadod, láthatod, még ilyen öregen is lehet gyereket kapni! Hálistennek!

     Kedvelés

    • Ezt kiemelnem:”…A blogot novemberben ajánlotta nekünk az új ügyintézőnk, azóta olvasom.”

     Zsuzsa Teged, (minket) ajanlanak az ugyintezok 😃. Vagy legalabbis egy mar biztos. 😊

     Kedvelés

 4. Sziasztok!
  Nagyon jó ötlet, örülök a lehetőségnek. Mivel egyedülállóként nevelem a lányom, nehéz megoldani a lepassszolást, ezért nekem jobb lenne a 6 órás kezdés, feltéve ha nem baj, hogy a kiscsajszi is jön:)

  Kedvelés

 5. 😦 mi sajnos megint nem tudunk menni. Továbbképző tanfolyam lesz aznap meg másnap. De lélekben kicsit veletek is leszek!
  Érezzétek szuperül magatokat!!! 🙂 Várom majd a beszámolót!!! 😀

  Kedvelés

 6. Sziasztok, mi is újak vagyunk – ezért is szeretnénk elmenni a férjemmel, mert egyelőre csak gyűjtjük a bátorságot 🙂 Nekünk jó a 7 óra és Pest valamerre.
  Köszönjük!
  Kardalus Judit & Tibi

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.