Találkozó július 4-én a Margit utca 9-ben

Általános

A múltkori igényekre tekintettel lesz egy ismerkedős játék (nem kötelező), amit 6:25-kor elkezdünk. Hozzatok tollat!

Találkozzunk! Kötetlen beszélgetést hirdetek:

július 4-én szombat este 6-kor (de később is lehet érkezni)

a már ismert Margit utca 9. alatti kerthelyiségben (a Margithíd budai hídfőjénél, már kétszer voltunk, a Bookta mellett).

14

Térkép itt.

Mindenkit szeretettel várunk, örökbefogadókat, várakozókat, érdeklődőket, örökbefogadottakat és bárkit, aki szívesen beszélget ezzel a társasággal.

Foglaltam asztalt, kérlek, jelentkezzetek e-mailben.

43 responses »

 1. Helló mindenki, az a nagy hír, hogy én is babásodtam 🙂 Mivel friss a dolog nem hiszem, hogy elmegyek/ünk, de majd legközelebb!

  Kedvelés

   • Köszönöm a gratulációkat! 🙂 Három éves kislány, és szívesen mesélek róla a Babaköszöntőben 🙂 Egyelőre az összeszokással vagyunk elfoglalva, ehhez kapcsolódó evés- és alvásgondokkal sikeresen megküzdőktől szívesen elfogadok tanácsot!

    Kedvelés

    • Mi a baj? Sokat felriad? Nem jól alszik? A mi fiunk velünk alszik, és sokszor érzem, hogy keresi a testünket éjjel a kiskezével. Van, hogy álmában keservesen sír, de viszonylag könnyen megnyugtatható ringatással. Van, hogy hív és kiabál utánunk. Ilyenkor megsimogatjuk, mondjuk, hogy itt vagyunk, és megnyugszik. Hazaérkezés után kb két éjszakánk volt rossz, amikor sokat felriadt, sírt, bár már akkor is minket hívott. Azóta nyugodt, ha mind a ketten otthon vagyunk, általában átalussza az éjszakát. Ha valamelyikünk nincs otthon, akkor viszont zaklatott, ha felriad, és van, hogy nem akar visszaaludni. Szerintem, tudat alatt fél, nehogy tőlünk, is meg kelljen válnia. Evési gondjaink nincsenek.

     Kedvelés

     • Vele az van, hogy egyszerűen nem hajlandó elaludni, este sem, de napközben pláne. Igazából nem sír vagy ilyesmi, egyszerűen csak fenn van. Már én is gondoltam rá, hogy szeparációs félelme lehet, és mást amúgy se tudok tenni, mint megvárni, amíg magától rendeződik a dolog. Amúgy amikor beteszem a kiságyba, ügyelek rá, hogy mindig hallja a motozásomat/látótérben legyek (nyitva hagyom a szobája ajtaját). Még arra gondoltam, teszek levendulát a szobájába, hátha az segít. De ha végre elalszik, végigalussza az éjszakát.
      A nemevés meg teljesen új, eddig kifejezetten jó evő volt, a barátkozás alatt is. Minden kreativitásomra és türelmemre szükség van 🙂 Megjegyzem, amióta hazajöttünk a macska se eszik. Kéne egy poszt az új családtag és a háziállat összeszokásáról is 🙂

      Kedvelés

      • Hát az altatás nálunk egy hosszú folyamat. Mi az Altatót mondjuk neki többször, a férjem meg becsukott szemmel, hallhatóan szuszog a gyerek fülébe. Amíg el nem aludt, mellette vagyunk. Olyan nálunk nincs, hogy letesszük és alszik.

       Hehe nálunk is frászt kaptak először a cicák. Mi arra figyeltünk, hogy mindig legyen lehetőségük nyugalomban elvonulni a kicsi elől.

       Kedvelés

      • Szia! Macseknak Feliway nevű párologtatót próbáld ki. Vicces, de a leírásában most láttom, hogy benne van, hogy jól használható örökbefogadásnál! 😀 “Segít megbirkózni a rendkívüli eseményekkel:
       örökbefogadás. költözés, nyaralás, panzió, építkezés, új családtag(kisbaba, másik társálat), zajos környezet” 🙂 A lényeg, hogy tényleg jó szer!

       Kedvelés

      • Szívesen! 🙂 Egyelőre még csak háziállat témában vagyok otthon. Mi különben a kutyánkat ismerősök, rokonok gyerekeivel szenzibilizálom. 🙂

       Kedvelés

  • Nagyon jooo 🙂 Gratulalunk :), jo egeszseget es sok-sok boldogsagot, oromet kivanunk 🙂 Kivancsi vagyok en is a reszletekre, szivesen olvasnek a babakoszonto rovbatban. 🙂

   Kedvelés

 2. De jó 🙂 , gratu a babához!!!!!! Jó lenne látni a babaköszöntőben majd egyszer 🙂 .
  +
  Mi is jövünk (ketten) a beszélgetésre.

  Kedvelés

 3. Mi (sajna) most nem megyünk, ( 2 hete első születésnapot tartunk,- szerencsére sok jó ember van körülöttünk, aki mind szereti a kisfiam) nektek nagyon jó szórakozást kívánunk!
  HTB Andi gratulálok Lánykátokhoz!

  Kedvelés

 4. Sziasztok! Kedves Zsuzsa, kb. egy éve követem a blogodat, mi tavaly indítottuk el az örökbefogadást, és – most először – elmennénk erre a beszélgetésre.

  Kedvelés

   • Most csinálom az örökbefogadási kérelmet, a tanfolyamra várunk. Még nem vagyunk házasok párommal, jövőre tervezzük az esküvőt, így Peti mindent csinál velem, de hivatalosan egyedűlálló vagyok. Elég jók az esélyeink, hogy lehet, hogy a gyermek elöbb meglesz, mint az esküvő. Igyekszünk mindenhogy felkészülni a fogadására. Sokat olvasgatom a blogot, nagyon szeretem, sok segítséget nyújt. Ezért is vennék részt nagyon szívesen egy találkozón, hogy tanuljak, okuljak. 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.