Farsangi blogtalálkozó február 5-én

Általános

A blog hároméves lett. Ünnepeljük meg együtt egy farsangi bulival!

Hol: ahol múltkor is találkoztunk. Budapest, II. kerület, Lövőház utca 39., a 4. emeleten, az Ulyssys Kft. tárgyalótermében.

Mikor: 2017. február 5. vasárnap, 16-19 óra

Mi: farsangi buli, gyerekekkel. Hozzatok enni-, innivalót, és erre fogékony felnőttek is jöhetnek jelmezben. Én be fogok öltözni! Amúgy a szokásos beszélgetés, ismerkedés, eszemiszom lesz, találkozás régi és új ismerősökkel.

jelmezbal-75

Kinek: mindenkinek, aki olvas és szívesen jön, nem baj, ha nincs gyereked vagy ha még sose voltál ilyen találkozón.

Megközelítés: A 4-6-os villamos Széna téri megállójából a Mammut mellett indulj el felfele a Lövőház utcában, pár perc séta odavisz. A parkolás hétvégén ingyenes! Az irodaházban  balra található a portaszolgálat, ott vendégkártyát kell kérni, tudni fognak rólunk, majd a jobbra vezető folyosón bemenni, és lifttel fel a 4. emeletre. Az ajtó és a lift a vendégkártyával működik. Ki is lesz táblázva, hogy odataláljatok! Térkép itt. Ha autóval jönnél, a Lövőház utca egyirányú. Aki úgy érzi, el fog tévedni, írjon nekem és megadom a számom.

millenaris_classic_4__800x600

Ez az épület

Hozzatok: enni- és innivalót, esetleg papírtányért, szalvétát, és a gyerekeknek való játékokat. Jelmezt. Lehet később jönni és előbb elmenni.

Egyéb: jelentkezzetek írásban. Az esemény várható vizuális érdekessége miatt fotók fognak készülni és felkerülni a blogra, akinek ez ellen kifogása van, a jelentkezéskor szóljon. A vendégkártyákat távozáskor majd adjátok vissza.

Köszönjük az Ulyssys Kft.-nak a helyszínt. A szervezésben Pakinyanya segít.

Előzetes: márciusban moziba fogunk menni, az Oroszlán című örökbefogadós filmet nézzük meg!

19 responses »

 1. Mi szeretnénk menni, ha addig nem kap el senkit az influenza! 🙂 Szerválunk jelmezt is 😀 ( a legkisebbnek biztosan, de valamit mutatóba magunknak is)

  Kedvelés

 2. Saját magunknak öltözni ér? Bevallom, tök utálom a jelmezkitalálás és -fabrikálás minden kínos részletét, főleg, hogy a gyerek mostanában a nullánál is kevésbé együttműködő. Baromira lehervasztja minden lelkesedésemet, pedig amúgy jófej vagyok.

  Kedvelés

 3. Üdv,
  Ott leszünk, máris lázasan túrjuk a szekrényt jelmezekért.
  Szóval ez úton, hivatalosan is jelentkezünk:
  Levi (2 éves), Laci és Mónika

  Ha nagyon hideg lenne (elvben nem lesz) apró gyerekkel ajánlom a Millenáris park volt Csodák Palotája alatti garázsát. A Margit körútról a Kisrókus u-ba kell behajtani, ott lesz bal oldalon a lehajtó (hétvégén is fizetős sajna). A garázsból közvetlenül a parkba lehet felmenni, forgalomtól elzárt terület, egy kis kikövezett út vezet az irodaház (Classic) hátsó bejáratához.
  A Lövőház u. elején egy rész sétálóutca, behajtás csak engedéllyel (+ a fémoszlopot nyitó kártyával 🙂 ) A 39-es szám előtt már nem az.
  Addig is szép napokat
  Mónika

  Kedvelés

 4. Én szerettem volna ha a kislányom medve vagy pingvin lesz, de kaptunk kölcsön egy tündér rucit, ehhez beszereztem szárnyakat és egyéb kiegészítőket, így tündérként tűnik majd fel 🙂 /jövőre időben lépek, bár akkor már neki is lesz véleménye/
  Mi szülők valószínűleg “végre kimozdultunk otthonról” jelmezben leszünk 😀

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.