Találkozunk! Találkozzunk!

Általános

Pár hirdetmény az olvasói találkozókról.

  1. Most szombaton délelőtt játszóterezünk és kirándulunk a budai hegyekben, könnyű, baba-, és babakocsibarát útvonal, gyertek! Aki még nem jelentkezett, az tegye meg. Részletek itt.
  2. Létrejött egy Találkozók menüpont az oldalon, ahol a saját programjaim mellett más szervezetek és alulról szerveződő csoportok nyilvános rendezvényeit is kiteszem. Ha tudsz ilyenről, vagy te szervezel valami a saját városodban, szólj!
  3. Jó lenne rendszeresíteni az Örökbe.hu találkozókat, és ehhez szükségem van külső segítségre. Várom azok jelentkezését, akik segítenének a programok szervezésében. Bármilyen feladat jól jönne: gyerekek foglalkoztatása, helyszín megszervezése, játékok kitalálása, ha ezt valaki akár csak egy alkalommal is vállalná, szóljon.
  4. Jó lenne egy állandó helyszín, ahol a beszélgetéseket, előadásokat tudnánk tartani. Az ideális helyszín az alábbi tulajdonságokkal bír: van benne egy nagyobb terem, ahol 40 ember le tud ülni, egy másik terem, ahol a gyerekekre lehet vigyázni, Budapesten található, nincs a világ végén, megközelíthető tömegközlekedéssel, ingyen vagy nagyon olcsón használhatjuk. Aki tud ilyet, szóljon!

Nagyon köszönöm előre is, és várlak titeket szombaton az erdőben.

3 responses »

  1. Szia, mi is megyünk a kisfiammal a kiràndulàsra. Még egy kedves baràtnőmnek is szóltam, aki szintén egyedül neveli ovis kisfiàt. Ők is csatlakoznànak ha lehet.

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.