Január 20. Milyenek az újszülöttek?

Általános
Sok örökbefogadó nagy álma egy újszülött kisbaba érkezése. Legközelebb arról fogunk beszélgetni, mire érdemes számítani újszülött örökbefogadása esetén. Sulyok Eszter pszichológus, szülő-csecsemő konzulens, a Fészek Alapítvány munkatársa lesz a vendégem, maga is örökbefogadó szülő. Amiről szó lesz:
  • milyen betegségek, rendellenességek láthatók már újszülött korban?
  • mihez kezdjünk egy pici babával, hogy gondozzuk?
  • mire van szüksége?
  • hogy kezeljük a jogi kockázatot, a visszalépés lehetőségét?
És természetesen mindarról, ami a hallgatókat érdekli. Lehet kérdezni, és küldhettek előre is kérdéseket. Vezeti: Mártonffy Zsuzsa, az Örökbe.hu blog gazdája. Mikor: 2021. január 20-án szerdán 17:30-kor.  Hol: a számítógép előtt, a Zoom program segítségével. Küldök linket. Nem baj, ha közben autózol, fürdetsz vagy csak hallgatod a programot. Kinek: bárki jöhet! Hogyan: Jelentkezzetek a zsuzsa.martonffy@gmail.com címen. Mindenkinek egyszerre fogom kiküldeni a Zoom-linket az esemény előtt, 17 órakor. Aki utána jelentkezik, így járt. Belépődíj nincs, de ha teheted, támogasd az Örökbe.hu blogot egy mozijegy árával. Várható időtartam: maximum két óra (de lehet előbb elmenni, megértjük, ha a gyerekeddel teendő van közben). A következő hetek programja: 2021. január 27. 17:30: Kisiskolás a gyerekünk. Bemelegítő, ismerkedő alkalom egy tervezett több alkalmas zárt online csoporthoz. 2021. február 3. 17:30: Alumni Klub azoknak, akik 2020-ban jártak várakozói csoportokba az Örökbe.hu-n. 2021. február 10. 17:30: Hogy válasszunk iskolát? Vendégünk Dobos Orsolya, az Alternatív és Magániskolák alternatív tagozatának vezetője.
Február 18-tól Finisben csoport indul csütörtök esténként azoknak, akik hamarosan sorra kerülnek!

2 responses »

  1. Udvozletem! Erdeklodni szeretnek, hogy a januar 20.-ikai ujszulottekrol szolo beszelgetesrol nincs e foljatszas, amit meg lehetne tekinteni? Lecsusztam rola..

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.