Fröccsözés után, strandolás előtt

Általános

Holnap strandos találkozó! Aki jön, írjon nekem egy e-mailt, hogy biztosan megtaláljuk egymást! Mindenkit szeretettel látok.

Nagyon jól sikerült a tegnap esti blogos találkozó. Összesen 13 fő volt jelen, felkészülők, várakozók, örökbefogadók, felnőtt örökbefogadott, plusz egy kutya. Éjjel 1-ig vitattuk meg a szakkérdéseket, a kerthelyiség zárása után még a szomszéd kávézóba is átvonultunk. Sok, eddig rejtőzködő, nagyon szimpatikus olvasó bújt elő. Jó volt beszélgetni, örülök, hogy eljöttetek!

Úgyhogy folytatjuk! A következő program egy strandos családi találkozó a Balatonon.

Időpont: augusztus 9. szombat 9-19 óráig, vagy amíg jól érezzük magunkat.

Helyszín: Balatonakali strand, a játszótér közelében. Nagyon jól felszerelt partszakasz!

Keressetek egy piros-sárga kockás plédet!

Program: fürdés, labdázás, lángosozás, kötetlen beszélgetés. Gyerekeket, családtagokat is szeretettel várunk.

Szállás, közlekedés: egyénileg. Aki a közelben nyaral, ugorjon be, vagy szervezzetek telekocsit, van egy kemping is a strand mellett.

Kérek visszajelzést, hogy jöttök-e.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

21 responses »

 1. Eddig még egyik találkán se tudtam részt venni, és a balatonin se leszek ott sajnos 😦 remélem lesz még ilyen összejövetel, hátha egyszer én is eljutok 🙂

  Kedvelés

 2. Pont Szigligeten leszünk így mi mindenképpen megyünk hárman.Mivel anyukám is velünk lesz lehet ő is eljön ha nem gond.Csak nem szeretném hogy egyedül maradjon a szálláson.Akkor viszont 4 fő 🙂 Rossz idő esetén mi a terv? Készültek képek az estéről?

  Kedvelés

 3. Mi még egy találkozón sem vettünk részt, de olvasom a blogot rendszeresen. És mivel Zánkán nyaralunk, mi is szívesen részt veszünk!

  Kedvelés

 4. Sziasztok! Eddig csak olvastam, figyeltem és nem utolsó sorban tanultam. És sajnáltam, hogy nem tudok a találkozókon részt venni, de most tervezzük, hogy valamilyen úton módon megpróbálunk / 3 örökbefogadó család/ eljutni hozzátok a balatoni találkozóra! De jó is lenne!

  Kedvelés

   • Nekünk egy hatéves kisfiúnk van akit 3 évesen fogadtunk örökbe. A másik két házaspárnak is 1-1 örökbefogadott picije van. Egyik 2 éves kislány a másik házaspárnak másfél év körüli kisfia van. Próbálunk összeszerveződni, hogy együtt jussunk el Balatonra.

    Kedvelés

     • Egy helyen lakunk /déli országrész/, az egyik családdal tartjuk közvetlen a kapcsolatot, ők szintén olvassák a blogot. A másik családdal alkalomadtán találkozunk, de tudunk egymásról az örökbefogadásról, csak ritkán futunk össze….

      Kedvelés

      • Helló Ági,Helló Zsuzsa!
       Én vagyok , akinek 2 éves a kislánya :-)) Úgy néz ki előreláthatólag mindenkinek jó a 9-e!Telekocsival megyünk a találkára!Remélem jó időnk lesz 🙂 Előtte azért még jelentkezek ! Edi

       Kedvelés

 5. Voltak kételyek az augusztusi programok körül, ( az az összesen 2 is majdnem ütötte egymást…) , de pillanatnyilag úgy néz ki, hogy megyünk mindhárman. Ez már majdnem 100%.
  Kérdezném, hogy terv szerint kb. mettől meddig gondoltátok?

  Kedvelés

 6. Zsuzsa és a többiek, fájó szívvel, de ezt most ki kell, hogy hagyjuk, nagyon jó balcsizást mindenkinek! Kíváncsian várjuk a beszámolót, örömmel vennénk fotókat is.

  Kedvelés

 7. Sziasztok!
  Mi sem tudunk menni sajnos. Ez az év az esküvők éve, minden rokon most bolondul meg, már voltunk kettőben, és vár még ránk három.
  Jó szórakozást a parton, és csatlakozom buzsához, várom a képeket én is!

  Kedvelés

 8. Sziasztok! Sajnos mi sem tudunk ott lenni, pedig nagyon kíváncsiak voltunk erre a találkozóra is! Érezzétek nagyon jól magatokat, es mi is várjuk a beszámolót… 🙂

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.