A szombati találkozóhoz

Általános

Már csak hármat kell aludni a blogos vacsoráig! Én már nagyon várom, ti is?

Fontos részletek:

A busz állomásai a buli felé:
17:35 Kerepesi- Hungária krt. sarok, a 901, 918, 937-es buszok Puskás Stadion megállója (ami az M3 felé megy)
17:45 Zugló, a kisföldalatti Mexikói úti végállomása, a 25-ös busz megállójában

Aki a busszal jönne, írjon nekem, hogy hol és hány fővel szállna fel. Visszafele majd az igényeknek megfelelően, rugalmasan megy a busz.
Aki még nem jelentkezett, de szeretne jönni, az is írjon nekem!
Aki jelentkezett, de közbejött valami, az pedig kérem, mondja le.

Emlékeztető: 2015. március 28., szombat este 6-tól leszünk egy kötetlen, ingyenes vacsorán a Bábelék Étteremben, (Budapest, XV. kerület, Pestújhelyi út 65.) Lehet később jönni, gyereket lehet hozni.
Mivel 80 feletti létszámnál tartunk, előre is elnézést, de nem fogok tudni mindenkivel beszélgetni, talán bemutatkozni sem. Legyetek bátrak, mindenki nagyon jó fej, ismerkedjetek, barátkozzatok. A jelentkezések alapján jönnek majd mindenféle típusú örökbefogadó szülők gyerekkel és anélkül, várakozók, felnőtt örökbefogadottak, nevelőszülők, érdeklődők, szakemberek. Az ismerkedést névcímkék fogják segíteni, érkezésnél mindenki tűzzön egyet magára, és írja rá, amit megosztana a többiekkel. (Az enyémen ez fog állni: Zsuzsa/Örökbe, SZ, 6, 4, 2.) Néhány olyan embert majd nyilvánosan is bemutatok, akiknek a története várhatóan sokakat érdekel, mindenkinek bemutatkozni nem lesz mód sajnos. És előre is lehet kérni, ha valamilyen típusú emberrel mindenképpen szeretnél megismerkedni az este folyamán. A többi rajtatok múlik, hajrá!

Lesz egy asztal azon férjek számára, akiket nem érdekel az örökbefogadás 🙂

Nagy köszönet a lehetőségért Maumaunak és a Bábelék Étterem csapatának. (Sokan kérdezték, nem az övé az étterem, csak ő intézte el nekünk.)

 

66 responses »

 1. Gyerekkel beszelgettunk a blogtalirol. Feltettem a hulye kerdest, h szerinte mit jelent az orokbefogadas.
  “Az orokbefogadas az az, amikor magunkhoz veszunk egy mokust, ha van hozza fank.”
  😊

  Kedvelés

 2. Sziasztok!

  Mi most is nagyonnagyonnagyonnn igyekszünk elmenni, de nem ígérhetem 100%-ra.
  Azért még jelentkezhetünk?

  Köszönöm szépen!
  Judit

  Kedvelés

 3. Én szeretném kérni, hogy találkozhassak olyan emberrel, aki öf után szült vsz-t. 🙂
  Tisztában vagyok ennek a statisztikai valószínűségével, de most viccen kívül is, ha nem ott este, akkor emailben (vicq623@gmail.com) örülnék valakinek, aki már túl van ezeken a dolgokon.

  Kedvelés

 4. Sziasztok!Tudnátok nekünk segíteni?!Vonattal megyünk de most nézzük hogy Kelenföldön áll meg a vonat.Szállásunk a Klebelsberg u.21-be lesz.Mivel tudunk a legkönnyebben odajutni?Hányas busszal?Köszi.Ja igen nagyon-nagyon izgulok de még jobban várom a holnapot!!!! 🙂

  Kedvelés

  • Szia Eva! Nem olyan bonyolult, bár jó messze vannak egymástól, de ha Kelenföldön felszálltok az új metróra (4-es, Keleti pályaudvar irányába), az elrepít benneteket a Keleti pályaudvarig. Nem lehet eltéveszteni, mert végállomástól végállomásig mentek. A Keleti pályaudvarnál meg kell keresni a 7-es busz megállóját (ha szemben álltok az épülettel, a bal oldalában van). Itt felszállhattok a 7-es, 7E és 107-es buszokra is Újpalota felé, majd a Molnár Viktor utca nevű megállónál leszálltok. Innen már csak sétálni kell, elindultok balra, a Molnár Viktor utcán, és az első adandó alkalommal balra fordultok, mert az eggyel délebbi párhuzamos utca már a Klebelsberg utca. Erre az egészre úgy 40-50 percet számoljatok. Remélem követhető voltam!

   Kedvelés

 5. Szeretnénk itt is megköszönni a tegnapi remek élményt! A vendéglátás, az önzetlen jóindulatot, hogy utána egészen a házunkig hoztak a kisbusszal, és még a gyerekülést is berakták a kislánynak, nagyon hálásak vagyunk. Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült egy jót beszélgetni, érdekes volt, mindig megdöbbenek, mikor valaki közli velem, hogy megtalálta a személyes blogomat. 🙂

  Kedvelés

  • Jaj, nagyon jó volt, és örültem, Fatika, hogy egymás mellé keveredtünk! Most jövök csak rá, hogy mi korábban csak egyszer-kétszer találkoztunk, mégis úgy érzem, jól ismerjük egymást, hát persze, a blogod 😀 Annak idején minden sorát olvastam, még Zsuzsa ajánlotta nekem, nagyon élvezetesen, jól írsz! Emili pedig tényleg egy cukorfalat, édes volt a két kislány (Emili és Szilvike), feldobták az estét a csicsergésükkel.

   Nagyon köszönök én is mindent, lenyűgözően nagyvonalú volt a vendéglátás, és annyira jó, hogy a nickneveknek arca lett! Juppi!

   Lesz majd fényképes beszámoló, Zsuzsa?

   Kedvelés

   • Buzsa, köszi szépen! Részemről is egy élmény volt, remélem nemsokára lesz ismét találkozó, ahová te is tudod hozni a gyerkőcöket. 🙂

    Kedvelés

 6. köszönöm a szervezést, a szállítást, a beszélgetéseket… nagyon jó érzéssel tértünk haza. de sok kérdezni- és eszmecserélnivalóm maradt, találkozzunk máskor is. még a rántott karfiolról is lemondok:)

  Kedvelés

 7. Sajnáltam, hogy olyan hamar eljöttünk, de a férjem tömegiszonya erősebbnek bizonyult a kíváncsiságánál. Meg állítása szerint a gyerekekért aggódott, hogy sok lesz nekik – bár szerintem tök jól elvoltak. Tanulság: legközelebb vagy gyerekek, vagy férj nélkül megyek 🙂 Mindenesetre jó arcokat társítani ismerős nicknevekhez.

  Kedvelés

 8. Szuper jól sikerült az összejövetel, nagy-nagy köszönet érte Maumaunak, az étterem munkatársainak, természetesen Zsuzsának és minden kedves további szervezőnek!
  Nagyon-nagyon jó volt végre személyesen is találkozni és beszélgetni, nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan vagyunk és Katának még külön hatalmas köszönet a meglepetés felvételekért, Beának pedig a hazaútért!

  Kedvelés

 9. Köszönet a szervezőknek és a finanszírozóknak a nagyszerű buliért!
  És köszönet a “csordatagoknak”, hogy kicsit visszaadták a hitemet az ép eszemben ❤
  Meg persze a társaság többi tagjának is, akik szórakoztatóvá tették az estét. 🙂

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.