Beszámoló a blogtalálkozóról Bábeléknél

Általános

Eddig ez volt minden idők legnagyobb létszámú találkozója. 74 felnőtt és 17 gyerek jött el. A teljes hazai örökbefogadási spektrum képviselte magát, innentől csak a résztvevőkön múlott, hogy mit csemegéznek ki belőle. Eljött három szakember, három felnőtt örökbefogadott és három nevelőszülő, számos várakozó és mindenféle típusú örökbefogadó (nyílt, titkos, testvéreket, idősebb gyereket, több gyereket, vér szerinti gyerek előtt és után). Érkeztek vendégek Győrből, Pécsről, Debrecenből, Jászfényszaruról, Szlovákiából és Norvégiából. A gyerekek csecsemőtől kiskamaszig rajzoltak, játszottak, boldogan rohangásztak. A blog törzskommentelői is jelen voltak: Vicq, Angéla, Buzsa, Dutka, Aktucs, Kata, Háztartásbeli Andrea, Fatika, Eleven, Manuela.

Maumau (akit én is most láttam először) félelmetes profizmussal megszervezte az egészet, ő szerezte az éttermet, hozta az asszisztensét (köszi, Kriszta!), nyomtatott Örökbe.hu emblémás névcímkéket, hozott színezőket, szervezett kisbuszt, és végig is fotózta az eseményt. Bábelék pedig helyet és órási adag ételt és italt adtak barátságból a nagyszámú társaságnak, és kedvesen lesték a kedvünket. A kemény mag éjfél utánig maradt és beszélgetett. Nagy-nagy köszönet a Bábelék Étteremnek!

Fotóválogatás az estéről, Maumau munkái, kattintásra kinagyíthatók. (Elvileg mindenki nyilatkozott a fotója megjelentetéséről a jelentkezéskor, aki mégsem akarja itt látni magát, az sikítson!)

22 responses »

 1. Hát erröl mi sajnos lecsúsztunk, csak pár nap híja volt… Nagyon jó képek, látom a névkártyákon szerepelt a nick és a név is : ) Így azért már számomra is kapcsolható arc egypár nick-hez : P
  Örülök, hogy jól sikerült, biztos voltam benne, hogy így lesz! Szép Húsvéti napokat mindenkinek!

  Kedvelés

 2. Szuper volt minden. 🙂 Megegyszer koszonjuk a szervezest, a meghivast. 🙂 Jo volt talakozni szemelyesen is. Nagyon jol ereztuk magunkat. 🙂 Kellemes husveti unnepeket Mindenkinek :).

  Kedvelés

 3. Köszönjük szépen a Bábelék étterem tulajdonosainak, csapatának, Maumaunak, remek este volt. Mindenkinek áldott Húsvétot kívánok!

  Kedvelés

 4. Szuper volt, koszonunk mindent!
  A kepek is nagyon jok, az utolson az en torpem alszik 😃
  Kellemes husveti unnepeket kivanunk mindenkinek. 😊

  Kedvelés

 5. Mindent köszönök én is (Zsuzsa ,Maumau, Bábalék, s minden résztvevő), nagy élmény volt személyesen is találkozni mindenkivel s a beszélgetésekből tovább épülni…

  Kedvelés

 6. Utólag is nagyon köszönjük Maumaunak, Bábeléknek és Zsuzsának a lehetőséget, szervezést, nagyon jól éreztem magam!!! Kellemes Húsvéti Ünnepeket-:))

  Kedvelés

 7. Azt hiszem a blog és az abból kialakulóban lévő társaság a találkozókkal példa nélküli. Sikerült a bloggal összehozni valami egészen különlegeset, ami túlnő a felvilágosításon örökbefogadás témában. Bátorít, ösztönöz és mindig előrébb visz, bárki történetét olvasom. Sajnos nem lehettünk ott, de remélem majd egy következő találkozón részt vehetünk.
  Gratulálok Zsuzsa és mindenkinek aki tevékeny az oldalon 🙂

  Kedvelés

 8. Nagyon jól éreztük magunkat, sajnos én mindig egy kicsit bátortalan vagyok az ismerkedésben, de ezzel együtt is jót beszélgetünk, bár most két gyerek után is rohangásztunk, ez volt az első találkozó, ahová elvittünk őket is. 🙂 Köszönjük szépen a szervezést, a tényleg nagyon profi munkát, a kedves szavakat, mosolyokat.
  Egyszer jó lenne egy nagy teremben, sok időre találkozni, és forgószínpad szerűen mindenkivel legalább köszönésképpen, bemutatkozásig eljutni, de ahogy elnézem, ilyen nem nagyon fog összejönni, mert szerencsére egyre többen és többen leszünk. Talán lesz egyszer több napos nyári tábor, és akkor teljesülhet ez a vágyam is. 🙂

  Kedvelés

   • Ha mindenki fél percet kapna bemutatkozásra – ahogy Mandó is írja, forgószínpad szerűen -, az elég lehet arra, hogy az ember tudja, kihez menjen oda beszélgetni. Ennyi embernél – tekintve, hogy többen párostul voltak ott – max. egy fél óra kellene rá, ez mindenképpen beleférne egy ilyen találkozóba. Persze így is nagyon jó volt! Egy jóval nagyobb termet szervezni valószínűleg tudnék, enni-inni valóval egyetemben, de sajnos csak önköltségesen… (Ugyanott voltam már hasonló találkozón, nagyon jól működött).

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.