Blogtalálkozó a Booktában október 24-én

Általános

Találkozzunk! Ezúttal egy kávézóban.

Aki még nem jelentkezett, az tegye meg!

Mikor: október 24-én, szombaton este 6-tól – kifulladásig (a hely 1-ig van nyitva, 11-ig biztos ott leszünk, lehet később jönni, előbb elmenni és beugrani).

Hol: a Booktában, itt már jártunk, címe Budapest, II. kerület, Margit utca 3. (A Margithíd budai hídfőjénél, a 4-es, 6-os villamos megállójához közel). Különtermünk lesz.

bookta

Így néz ki nyáron

Parkolni a Margit utcában és a Mecset utcába lehet (a dombon). Az utcába a Török utca felől és Pest felől érkezve lehet felkanyarodni. Fel van túrva a környék, talán a tömegközlekedés jobb, de ne adjátok fel! Térkép itt.

A fő helyiségből jobbra nyíló, (egyetlen) különteremben leszünk. Gyereket hozhattok, és hozzatok valami játékot is neki. Lesz ismerkedős játék kicsivel a kezdés után, és mindenki fog kapni táblácskát is, melyen jelezheti státusát és gyerekei korát a beszélgetés megkönnyítésére (Az enyémen a SZ 2,4,6 lesz.) Kérlek, jelentkezzetek előre mailben (létszám megadásával), mert csak véges számú vendég fér be a terembe. Úgy veszem, hogy mindenki hozzájárul a fotózáshoz és fotója a blogon való közléséhez, aki ezt nem szeretné, jelezze a levélben. Aki jóval később ér oda, az is.

Enni, inni az étlapról tudtok (pizzák és kisebb harapnivalók kaphatók).

Szeretettel várok minden olvasót, újakat és régieket, örökbefogadókat, várakozókat, érdeklődőket, felnőtt örökbefogadottakat és bárkit, aki szívesen tölt egy estét velünk. Gyertek!

25 responses »

 1. Jó ez az újabb találkozó, de ezt a helyiséget már tavaly kinőttük… Megmozdulni nem lehetett, olyan sokan voltunk, és már akkor szóba került, hogy ide nem tudunk többet menni… Vagy most nem leszünk olyan sokan?

  Kedvelés

 2. A hely befogadóképessége 20-30 fő, és az enyém is ennyi. Ennyi embert tudok jó szívvel üdvözölni, eligazítani, pár szót beszélni velük. Nagyon örülök, ha nagy az érdeklődés, de 50 vagy 100 főnek rendezvényt szervezni profiknak való feladat, én meg nem vagyok az. Ez most ekkora lesz, jelentkezzetek időben.
  Majd jó időben, a szabadban lesznek nagyobbak, és megszálljuk az erdőt.

  Kedvelés

  • Hát ez dilemma… 30 fő felett már lelkileg is teljesen más minden, sokkal személytelenebb, ugyanakkor meg közben jó lenne, ha mindenki ott lehetne, aki szeretne… De ha esetleg pl gyakrabban van (lesz) tali, akár 1-2-3 havonta, az szerintem amúgy megszórja (majd) a jelentkezői létszámot az egyes eseményeken, mert nem tud mindenki mindig mindenen ott lenni. Meg biztosan lesznek hirtelen visszamondások is (betegség, előre nem látható ez-az… miatt).

   Kedvelés

 3. Ezen a hétvégén mi is Budapesten vagyunk ,vendégségben Dobos Orsiéknál,így mi is csatlakozunk hozzátok. Viszünk könyveket is,várjuk a találkozást.:-)

  Kedvelés

 4. Mi szuperjól éreztük magunkat, tudtunk sok mindenkivel érdemi beszélgetést folytatni, a gyerekeket is megismerni… és Szilvike is jól érezte magát… Köszönjük, Zsuzsa!

  Kedvelés

 5. Visszajelzés: Képek a tegnapi blogtalálkozóról | Örökbe.hu

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.