Sajtószereplések

Általános

Holnap fogok szerepelni a Délmagyarország szombati számában, illetve ugyanaz a cikk megjelenik a Kisalföldben is.

Február 4-én 17 órakor pedig a Ridikül beszélgetős műsorban leszek a Duna TV-n. Mindkettőben az örökbefogadás lesz a téma.

Ridikül

Update: Az adás megtekinthető a neten itt: http://www.mediaklikk.hu/video/ridikul-orok-befogadok/ (Valamiért a Mártonffy Zsuzsanna nevet írták ki, Zsuzsa vagyok.)

Holnap pedig találkozunk!

8 responses »

 1. Most néztem meg, szuper volt az egész adás, és minden szereplő külön-külön is. Ilyen szép és pozitív, de nem mézesmázos, hanem hiteles műsort az örökbefogadásról ritkán látni. Ha nem lennék már örökbefogadó szülő, azonnal bejelentkeznék…így csak azt bántam egy kicsit, hogy nekünk csak kettő van 🙂

  Kedvelés

 2. Végre én is hozzájutottam, hogy megnézzem. Szuper volt, bár a “befogadás” kifejezés nekem annyira nem jött be (Ezt nem Te használtad így, hanem a műsorvezető.). Nekem az olyan, mintha mégis távolságot tartanánk: befogadom, de nem az enyém, idegen. A fiamnál sosem érzem azt, hogy befogadtam, még azt sem, hogy elfogadtam. Ő az én fiam, és nem kellett elfogadnom, mert ő tökéletes úgy, ahogy van. Nem tudom, érthető-e, amit mondani akarok? Persze értettem, hogy a műsor koncepciójába ez illet bele, hiszen volt egy nevelőszülő, meg Böjte Csaba is, akik valóban befogadtak.

  Kedvelés

   • Amikor a műsorvezető ezt a tiszteletre méltó tett dolgot pedzegette, látszott az arcodon, hogy ez itt most nem gyere be. Balázzsal épp meg is jegyeztük, hogy na, nyomkodják a gombot rendesen sztereotípia-fronton.
    Diplomatikusan hallgattál, vagy azt a részt kivágták? Hogy zajlik egy ilyen felvétel? Van szünet? Mennyi ideig tart? Tisztáztatok előre dolgokat?
    Köszi a választ.

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.