Felnőtt örökbefogadottak találkozója

Manuela hirdetését teszem közzé, aki felnőtt örökbefogadottaknak szervez csoportot.

Isten hozott! Welcome! Benvenuti! Bienvenido! Aves Devlesa! Örülünk, hogy köztünk vagy! ☺

Sziasztok Felnőtt Örökbefogadott Társaink!

Örömmel tudatjuk, hogy létrehoztuk a Felnőtt Örökbefogadottak Facebook csoportját.

Amennyiben van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk!

Célunk egy olyan közösség megteremtése, ahol az örökbefogadottság egy könnyen kezelhető és természetes élethelyzet. Ezért jó lenne többször csak a kikapcsolódás, játék, öröm kedvéért összegyűlni.

Az első társasjátékozás időpontja: 2017. február. 14. 17:00

Helyszín: Toucan Kávézó 1092 Budapest, Üllői út 25. (A Corvin negyedtől egy rövid séta)

A kávézó ajánlata számunkra:

  • Amennyiben legalább 10 fő összegyűlik, a helyet megkapjuk fogyasztásért cserébe (itt jelezném, hogy kiváló minőségű kávék és sütemények vagy akár sörök is vannak a kínálatban).
  • Ha mégsem tudjuk a 10 főt elérni, akkor sincs gond, ez esetben a 5000 HUF bérleti díjat kell fizetnünk összesen és természetesen fogyasztani mellé. ☺ Azt hiszem ez is még elég méltányos ár.

A Facebook csoportunk, személyessége okán zárt csoport, ezért kérünk titeket, hogy csatlakozási szándékotokat jelezzétek a manuela.ortega.mil@gmail.com e-mail címre, Manuela felveszi veletek a kapcsolatot.

Ahogy említettük, elsősorban közösségi élményeket szeretnénk, szórakozást, bulit, fantát, vagy ki mit akar, mégis, ha belemélyednénk egy-egy témába, akkor sem okozhat ez kellemetlenséget, hisz egy hajóban evezünk. ☺

Természetesen közeli hozzátartozót is szívesen látunk, ha van erre igény.

Egy kis segítség a helyszínre jutáshoz itt.

Várunk szeretettel:

Manuela és Váczi Jezsó Péter

3 gondolat “Felnőtt örökbefogadottak találkozója” bejegyzéshez

  1. Manuela 2017. január 28. / 22:35

    Sziasztok, köszönjük szépen Zsuzsa a promot! 🙂

    Várunk Titeket! 🙂

    Kedvelés

  2. Manuela 2017. január 28. / 23:07

    Úgy érzem ,hogy meg kell köszönnöm/ köszönjük a lelkesítő sorokat, amit privát küldtetek. Ti is sok erőt adtok nekünk ( örökbefogadó szülők) és reméljük, hogy szeretni fogják az összejöveteleinket a társaink! 🙂

    Kedvelés

  3. Manuela 2017. február 2. / 14:37

    Még annyit hozzáfűznék, hogy aki nem Budapesten él az is nyugodtan társulhat hozzánk. Azt hiszem a mai világban már azért tudunk működni skype-al is illetve Facebook-on keresztül is lehet beszélgetni, ismerkedni. Nekem Pl. Békés megyéhez van kötődésem és Somogy megyéhez is, tehát a személyes találkozás sem a kivitelezhetetlen kategóriát erősíti.

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .