Gyakorlati tudnivalók a szombati rendezvényről

Olyat tettem, amit még sosem: lezártam a jelentkezést. Már 70 felnőtt ígérkezett el, nem fogunk beférni, így sajnos húzni kellett egy vonalat. De nagyon örülök, hogy ennyi embert érdekel a téma! A többieknek vigasz, hogy igyekszem majd cikkben is megjelentetni a beszélgetést. Emlékeztetőül: egy fiatal felnőtt örökbefogadott lány és a vér szerinti családban felnőtt nővére lesz a vendég.

Gyakorlati dolgok a résztvevőknek:

A cím: Budapest, II. kerület, Lövőház u 39., az Ulyssys Kft.-nél. A beszélgetés a IV. emeleti tárgyalóban lesz, a földszinten jobbra kell menni, majd lifttel fel. Csak belépőkártyával tudtok bejutni, de ezt rögtön adjátok is le az érkezés után fenn.

Aki gyerekkel érkezik, jöjjön oda 15:45-re. A gyerekek egy földszinti tárgyalóban lesznek. Először mindenki jöjjön fel a IV.-re, majd a gyerekeket összegyűjtjük, és az óvónőkkel elmennek a megőrzőbe. Mivel ez egy iroda, játékot és ennivalót hozzatok a gyereknek. Felnőtteknek való ennivalót is hozhattok. A gyerekmegőrzés ára 1000 Ft/gyerek, ezt az óvónőknek fizessétek ki. Ha a gyerek megbetegedett vagy mégsem jön, szóljatok.

16 és 18 óra között a vendégek mesélnek, aztán feljönnek a gyerekek és kötetlen bulizásba csapunk át.

Az interjú a lányok anyukájával itt olvasható.

A helyszínen lesz mód a blog és a rendezvények önkéntes támogatására. A nagy tömeg miatt az ismerkedős játék elmarad.

A későbbiekre: nagyon örülnék, ha tudnátok ajánlani olyan termet, ahova népszerűbb rendezvények esetén ennyien vagy még többen beférünk, ingyen vagy csekély összegért, és a gyerekekre is lehet vigyázni egy másik helyiségben.

Várok mindenkit szeretettel.

4 gondolat “Gyakorlati tudnivalók a szombati rendezvényről” bejegyzéshez

  1. Dalma 2017. november 6. / 13:29

    Köszi Zsuzsa, nagyon várjuk! Vihetek gyurmát? Gondoltam csinálok egy nagyobb adaggal, csak nem tudom, az irodában szabad-e…

    Kedvelés

  2. Linda 2017. november 7. / 09:44

    Én szeretném jelezni, hogy 2 fő helyett egyedül megyek csak, így ha van várólista, akkor egy hely kiadó:)

    Kedvelés

  3. Dalma 2017. november 10. / 13:41

    Csak ketten megyünk felnőttek, a 2 gyereket bem hozzuk magunkkal.

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .