Októberi Örökbe.hu találkozó: Csodavár Játszóház

A jelentkezés lezárult. 

Játszóházba megyünk, egy nagyon kedves felajánlásnak köszönhetően ingyen.

Mikor: 2018. október 27. szombaton 10-12:30 között. (Akkor el kell hagynunk a helyszínt, mert rendezvény lesz egykor.) Az őszi iskolai szünet első napja.

Hova: Csodavár Játszóház, Budapest, 1158, Árvavár u. 1. A parkolás ingyenes a ház előtt.

Kinek: gyerekes családoknak és bárki másnak, aki szívesen jön játszóházba. A Csodavár integrált játszóház, ahol sérült és ép gyerekek együtt játszhatnak, így nagy szeretettel várjuk a sérült gyerekeket és családjukat is. Van büfé, kávézó, ahol a szülők tudnak beszélgetni. Örökbefogadók, várakozók, érdeklődők és bárki más jöhet.

Mennyiért: ingyen mehetünk, köszönhetően az üzemeltető Rejtett Kincsek Down Egyesület kedves meghívásának. (Persze a büfében kell fizetni.) Viszont van egy befogadóképessége a helynek, így kérlek, hogy regisztráljatok előre, hogy hány főre számíthatunk, a zsuzsa.martonffy@gmail.com címen. Van egy létszámkorlát, ezért ha valaki jelentkezett, de mégsem tud jönni, az is szóljon. A jelentkezés lezárult. 

Egyéb: Lehet, hogy fotózunk, és ez felkerül a blogra is, akinek ez probléma, jelentkezéskor jelezze. Lehet gyerek nélkül is jönni. Nekem mindhárom gyerekem ott lesz (5, 7, 9 évesek).

A Csodavárról:

A létrehozó, a Rejtett Kincsek Down Egyesület célja a fogyatékossággal született gyermekek korai fejlesztése, és társadalomba való integrációja. A Csodavár-modell lényege, hogy a gyerekek fejlesztése, de akár a szabadidős játék is ép gyerekek társaságában történjen, ami a normál fejlődésű gyerekekre is jó hatással van. 2011 óta Nyíregyházán, 2018 óta Budapesten is működik játszóházuk, egyedi tervezésű játékokkal és fejlesztőeszközökkel.

Köszönjük a lehetőséget!

Várlak titeket szeretettel!

2 gondolat “Októberi Örökbe.hu találkozó: Csodavár Játszóház” bejegyzéshez

  1. Bogárka 2018. október 21. / 22:15

    Kedves Zsuzsa, lekéstük a regisztrációt. Ha felszabadul hely betegség miatt, el tudunk esetleg menni? Két felnőtt három haramiával….

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .