Látogatás a Szent Miklós Gyermekotthonba, május 7.

Ahogy ígértem, májusban egy gyermekvédelmi intézményt látogatunk meg. Ez az óbudai Szent Miklós Iskola, ahol egy fedél alatt működik óvoda, általános iskola, kollégium, gyógypedagógiai központ és gyermekotthon, autista és értelmi sérült gyerekek és fiatalok számára. Minket különösen a gyerekotthoni rész érdekel, ahol 40 fő él, 3 és 24 éves kor között, és sokféle fejlesztést és programot kapnak. Örökbefogadási vonatkozása nincs az otthonnak, de így is nagyon érdekes lesz!

Az egész intézményt meg tudjuk nézni, bepillanthatunk az iskolai munkába, a gyerekekkel is találkozunk, utána pedig a vezetőség válaszol a kérdéseinkre. Épp ezért munkaidőben megyünk. A gyerekeket tilos fotózni!

Találkozó: 2019. május 7-én, kedden 11 óra előtt pár perccel, Budapest III. kerületében, a Miklós tér 5. előtt. Kérlek, legyetek pontosak, hogy együtt tudjunk bemenni. Várhatóan 14-15 óra körül ér véget a program, de akinek dolga van, előbb elmehet.

Utána, ha van igény, beülhetünk egy közeli kávézóba beszélgetni.

A parkolás fizetős a környéken.

Bárki jöhet a programra, de szokás szerint jelentkezzetek a zsuzsa.martonffy@gmail.com címen, hogy tervezni tudjam a létszámot. Azt is írjátok meg, maradnátok-e az after partyra.

Az intézmény honlapját érdemes nézegetni, rengeteg kép és információ van fent rajta.

A látogatás, ahogy a többi program is, ingyenes, de aki szeretné támogatni a blogot, megteheti. Köszönöm a hozzájárulásotokat a blog és a rendezvények működtetéséhez!

Szeretettel várlak titeket.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .