Január 13. Egy felnőtt örökbefogadott mesél

Egy örökbefogadottként felnőtt nő, Vágnerné Gábor Andrea lesz a vendégünk a következő online Örökbe programon. Ő hét évvel ezelőtt adott már interjút a blogon, története a könyvemben is szerepel. Azóta sok minden történt vele. Örökbefogadottnak lenni nem állandó dolog, a különböző életszakaszokban mást és mást jelent ez a csomag, ezért érdekes néha “utánkövetni” a régi ismerősöket. Olvassátok újra a régi cikket és gyertek!

A képen Andrea a két kisfiával

Vezeti: Mártonffy Zsuzsa, az Örökbe.hu blog gazdája.

Mikor: 2021. január 13-án szerdán 17:30-kor.  Hol: a számítógép előtt, a Zoom program segítségével. Küldök linket. Nem baj, ha közben autózol, fürdetsz vagy csak hallgatod a programot.

Kinek: bárki jöhet!

Hogyan: Jelentkezzetek a zsuzsa.martonffy@gmail.com címen. Ezúttal mindenkinek egyszerre fogom kiküldeni a Zoom-linket az esemény előtt, 17 órakor. Aki utána jelentkezik, így járt.

A beszélgetésről felvétel készül. Előre is küldhettek kérdéseket.

Belépődíj nincs, de ha teheted, támogasd az Örökbe.hu blogot egy mozijegy árával.

Várható időtartam: maximum két óra (de lehet előbb elmenni, megértjük, ha a gyerekeddel teendő van közben).

A következő hetek programja: 

2021. január 20. 17:30: Milyenek az újszülöttek? Beszélgetés Sulyok Eszterrel, aki pszichológus és szülő-csecsemő konzulens.

2021. január 27. 17:30: Kisiskolás a gyerekünk. Bemelegítő, ismerkedő alkalom egy tervezett több alkalmas zárt online csoporthoz.

2021. február 3. 17:30: Alumni Klub azoknak, akik 2020-ban jártak várakozói csoportokba az Örökbe.hu-n.

2021. február 10. 17:30: Hogy válasszunk iskolát? Vendégünk Dobos Orsolya, az Alternatív és Magániskolák alternatív tagozatának vezetője. 

Január 14-én, csütörtökön pedig indul egy online csoport azoknak, akik most gondolkodnak az örökbefogadáson. Részletek itt.

2 gondolat “Január 13. Egy felnőtt örökbefogadott mesél” bejegyzéshez

  1. Jnk.Kis 2021. január 14. / 19:10

    Sajnos ezt csak utolag lattam, pedig nagyon szivesen reszt vettem volna a beszelgetesen. Ha jol olvastam, keszult video, esetleg azt vissza lehet majd nezni?

    Kedvelés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .