Február 10. Hogy válasszunk iskolát?

Honnan lehet tudni, melyik a jó iskola a gyermekemnek? Tanítót válasszunk, vagy pedagógiai programot? Számít, hogy mennyire sokszínű a közösség, hogy milyen közel van, hogy mennek együtt ismerős gyerekek? Mire van szüksége egy örökbefogadott gyereknek az iskolában? Ezekről a kérdésekről fogunk beszélgetni legközelebb. Vendégünk Dobos Orsolya lesz, az Alapítványi és Magániskolák egyesületének társelnöke és az alternatív tagozat vezetője. Küldjetek bátran kérdéseket, közben is lehet kérdezni! Vezeti: Mártonffy Zsuzsa, az Örökbe.hu blog gazdája.

Mikor: 2021. február 10-én szerdán 17:30-kor.  Hol: a számítógép előtt, a Zoom program segítségével. Küldök linket. Nem baj, ha közben autózol, fürdetsz vagy csak hallgatod a programot.

Kinek: bárki jöhet! Küldjetek kérdéseket!

Hogyan: Jelentkezzetek a zsuzsa.martonffy@gmail.com címen. Mindenkinek egyszerre fogom kiküldeni a Zoom-linket az esemény előtt, 17 órakor. Aki utána jelentkezik, így járt.

Belépődíj nincs, de ha teheted, támogasd az Örökbe.hu blogot egy mozijegy árával.

Várható időtartam: maximum két óra (de lehet előbb elmenni, megértjük, ha a gyerekeddel teendő van közben).

Érdemes előtte ezt a cikket elolvasni: https://orokbe.hu/2020/01/16/hogyan-valasszunk-iskolat/

A következő hetek programja:

2021. február 17. 17:30 Személyes kapcsolattartás az örökbefogadó és a vér szerinti család között.

2021. március 3. 17:30 Iskolás gyerek örökbefogadása.

Február 18-tól Finisben csoport indul csütörtök esténként azoknak, akik hamarosan sorra kerülnek!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .