Találkozzunk?

Általános

Szépen alakul a virtuális közösségi élet a blogon. Van kedvetek személyesen is találkozni?

Aki el tudná ezt képzelni, töltse ki az alábbi kérdőívet. Megpróbálom felmérni az igényeket. Több választ is be lehet jelölni. A helyszín Budapest lesz.

Bármi kérdést, javaslatot, ötletet kommentben várok!

27 responses »

 1. A gyerekkel-t jelöltem be. Így azok, akik még csak várakoznak, gondolkodnak, látják az “eredményt”. Viszont, ha ez lesz, mindenképp gyerekbarát hely kell, egy étteremben nem fognak tudni megülni. De jó ötletnek tartok egy leülős (egy játszóteres-gyerekes elég rohangálós lesz), komoly, felnőttes talit is. Esetleg mindkettőt, ki mit szeretne.

  Kedvelés

 2. Nekem mindegy hogy gyerekkel vagy nélküle, viszont a gyerek mellett nehezen tudok fókuszáltan beszélgetni, mert még kicsi. Gyerek nélkül jó az este is, vele csak napközben.

  Kedvelés

 3. Ha helyben lenne :), én is a gyerek nélküli esti besztélgetőst választanám, mert úgy könnyebb odafigyelni. Viszont az utazzunk 250 km-t oda, és ugyanannyit vissza variációból már nem hagynám ki a gyereket sem, és összekötném némi rokonlátogatással és gyerekprogrammal is, az viszont azért azt jelentené, hogy a gyerek ott lesz, akkor viszont nem nagyon jó az este, mert még kicsi. (Igen, tulajdonképpen ugyanaz a probléma, ami a többi öf programmal is, innen minden messze van). Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha annyit tudnánk Bp-re járni, hogy a gyerek prímán ellegyen nélkülünk a keresztszülőkkel, de azért az még nem megy. (Esetleg nappali, városligeti program, ahonnan gyorsan visszaérünk, ha kellünk, talán belefér gyerek nélkül).
  Szóval, elsősorban gyerekkel, nappal, hétvégén, nem pont a jövő hónapban (mert nem tudnék olyan hétvégét mondani, amin ott tudunk éjszakázni a keresztszülőknél, egy nap alatt abszolválni az 500 km-t meg én már öreg vagyok, a gyerek meg kicsi).
  Ha véletlenül sikerülne összekötni anyósomék bp-i rokonlátogatásával is, akkor viszont lenne “kire lőcsölni” a gyereket, és akkor jó lenne a gyerekmentes, akár fizetős helyre beülős beszélgetős, de az is inkább nappal/kora este, mert fürdés-alvásra akkor is gyerekközelben kell lennünk (az, hogy nem is velünk, meg nem is otthon, még nem megy, mert kicsi). Viszont arra kicsi esélyt látok, hogy minden egyszerre klappoljon 😦
  Persze a C verzió, hogy ha nagyon mi lógnánk ki a sorból az igényeinkkel, akkor önkritikát gyakorlok a sok kifogás és nyafogás miatt, és kimaradunk ebből is, mint minden öf programból, és tudomásul veszem, hogy mindentől messze vagyunk, de pillanatnyilag ez a változat a legkevésbé szimpatikus… 🙂

  Kedvelés

 4. Nekem minden megoldás jó, de nem viszek gyereket, mert akkor nem tudok beszélgetni..:P
  Ha Budapest a találkozó helyszíne, és többen is hoznak gyerkőcöt, akkor gondolom a legjobb megoldás parkban, ahol játszótér és büfé is van, és még leülni is lehet. Talán a Margit-sziget játszótere? Mellette van az uszoda, kultúrált wc-vel..Mondjuk jó lenne tudni mennyi emberről van szó..:)

  Kedvelés

 5. Szerintem ha szabadtér és gyerekes, akkor már inkàbb egy rét pl a Margitszigeten, mert egy játszótéren száz felé fut majd a sok gyerek, nem? Piknikezhetünk a fűben, labda , sárkányeregetés, olyasmik ami kicsit jobban egy helyen tartja a gyerekeket és így a szülőket is 🙂

  Kedvelés

   • Szerintem is jó ötlet, ha körbe kerített parkban találkozunk, biztonságosabbnak tűnik a nagy forgatagban. Javaslom még a Honvéd teret a Jászainál, ami egy nagyon szép zöld, kisebb és intimebb park játszótérrel kisebbeknek és nagyobbaknak, padokkal a leüléshez. A vécét még ellenőriznem kell. Kávét/pogit a környékről hozhatunk. Parkolni általában lehet hétvégén napközben a téren. Vagy a másik szintén intimebb, árnyas és szép zöld park játszótérrel, körbe van ez is kerítve: a Károlyi park. Az egyik sarkán informális kiülős kávézó vécéhasználattal 🙂

    Kedvelés

 6. Én azért jelöltem be a gyerekes találkozót (mi is messziről jönnénk), mert mi szülők a világhálón is tudunk eszmét cserélni, viszont nekik fontos lenne a találkozás a hasonszőrűekkel, a feeling, annak megtapasztalása, hogy van egy ilyen kis közösség. A vér szerinti gyerekemet is vinném… Van már időpont? Jaj, csak ne május utolsó hét végéje legyen!!! (Bár a vasárnap már jó…)

  Kedvelés

 7. A gyerekkel, hétvégén napközben, ingyenes helyen lett a befutó. Hamarosan jönnek a részletek.
  Budapesti park/játszótér lenne jó, mosdóval, megközelíthető helyen. Azt nem tudom,mit csinálunk, ha esik.

  Kedvelés

 8. Úgy néz ki, május 31-én szombat délelőtt fogunk találkozni, nyilvános helyen, gyerekekkel.
  A helyszínt még pontosítom, a Szent István Parkkal szemezek, de még oda akarok menni megnézni. Csak az a gondom, mit teszünk, ha esik???

  Kedvelés

  • Attól függően, hogy hányan leszünk, beférhetünk az egyik gyerekbarát kávézóba is pl. Briós vagy az a másik ott a déli bejárat előtt a Duna-parton. Talán még lehetőségnek ott van a Park Sarok meg a Noha, bár gondolom, azokkal előre meg kellene beszélni. De azért nagyon remélem, hogy nem fog esni!

   Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.