Beszámoló a blogszületésnapról, képekkel

Általános

Gyors összegzés a tegnap estéről, az Örökbe.hu egyéves szülinapi bulijáról.

PicsArt_1422181028456

39 felnőtt és 6 és fél gyerek vett részt (a fél hasban). Jött egy felnőtt örökbefogadott, két érdeklődő, sok örökbefogadó és várakozó. Több ember most először bújt elő, zömmel várakozók, örülök, hogy eljöttek! A hely elég pici volt ennyi embernek, a korai kezdés viszont jó ötletnek bizonyult, hat után pár perccel már szinte mindenki megjött. Érkezett egy Örökbe.hu emblémás diabetikus torta is, Raj Ráchel szalonjából. Én sajnos nem tudtam mindenkivel annyit beszélgetni, mint szerettem volna, de úgy tűnt, feltalálták magukat az emberek. A gyerekeket egész jól lekötötte a színezősarok és egy lelkes pótanya. Éjjel egyig maradt a kemény mag.

Nagyon köszönöm a segítőknek, akik támogattak az este lebonyolításában, és örülök, hogy ennyien eljöttetek. Az újakat szeretettel köszöntöm.

Kattintásra a képek kinagyíthatók. A fotók közzétételéről mindenki nyilatkozott helyben, aki mégis felfedezné magát akarata ellenére valamelyik képen, az sikítson! (A fotókat a férjem illetve az egyik segítő szülőtárs készítette.)

27 responses »

 1. A hangulat tényleg jó volt, a terem is valóban kicsi volt (de ugye sok jó ember…), a torta isteni finom volt. Én személy szerint gazdagabb lettem egy sírósra-nevetősre sikeredett, de igazán bensőséges beszélgetéssel, ami sokat segített, hogy átgondoljak és olyan oldalról is megvizsgáljam az örökbefogadás kérdését, amit én soha nem éltem át, de a kislányom valószínűleg átmegy rajta, és így jobban megértem remélhetőleg az érzéseit. És bár nem az én szülinapom volt, de még meglepetésben is részem volt, mert olyan családdal találkozhattam, akikkel egész más fórumon ismertük egymást.
  Mi nem bántuk meg, hogy ott voltunk, és remélhetőleg az idő és a találkozók előrehaladtával mi is egyre jobban feloldódunk majd, és bátrabban kezdeményezünk beszélgetést.
  Köszönjük a szervezést és a lehetőséget. 🙂

  Kedvelés

 2. Köszönjük szépen Zsuzsa ezt a szép estét! Nagyon jó volt személyesen is találkozni és beszélgetni a blog olvasókkal a kicsi, ámde nagyon barátságos teremben, szuper volt a torta és a hidegtál is és nagyon jó volt a hangulat, jó, hogy ilyen sokan összejöttünk!

  Kedvelés

  • Na, igen, mondtam is Zsuzsának, hogy kellene keresni egy brittudósos kutatást arról, hogy az örökbegyerekek miért mind ilyen mocskosul szépek? 😀 (és az enyém még ott sem volt, aki természetesen 🙂 a világ legszebb gyereke 🙂 )

   Kedvelés

 3. Mi is köszönjük a remek estét, jól éreztük magunkat, nagyon jó volt találkozni, beszélgetni Veletek! 🙂 Sajna mivel én nem bírom jól az éjszakázást, így nem tudtunk végig maradni. Pedig én is szerettem volna még többekkel is beszélgetni!

  Kedvelés

 4. Nagyon klassz lehetett a találkozó! Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, bár az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy meggyógyulunk…de nem 😦 Remélem, legközelebb már tudunk csatlakozni!

  Kedvelés

 5. Köszönöm a lehetőséget! Nagyon jó volt számomra látni, tapasztalni, h ilyen sok fiatal már másként gondolkodik a gyermekvállalásról, a kisebbségi csoportokról. Tetszik a hozzáállásotok, a gyerekek gyönyörűek, és teljesen nyitottak, nem féltek a sok embertől. Mindenkinek kívánok nagyon jó egészséget, kitartást, sok-sok sikerélményt! Amit ezek a gyerekek tudnak adni, soha senki más! Ez egyszeri és megismételhetetlen. Köszönöm a bizalmat, h foghattam, foglalkozhattam egy picit a csöppségekkel. Szeretettel üdvözlök mindenkit: a PÓTANYA.

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.