Év végi családi piknik az olvasóknak

Általános

Hozzatok enni-, innivalót, és játékokat a gyerekeknek! Műanyag tányérok, poharak is jól jönnek.

Ez a találkozót most kifejezetten a külföldön élő, év végére hazalátogató olvasók kedvéért időzítettük így, tehát jöjjenek el bátran, akkor is, ha még sose voltak találkozón!

Mikor: december 28-án, szerdán délután 16 és 19 óra között.

Hol: Budapest, II. kerület, Lövőház utca 39., a 4. emeleten, az Ulyssys Kft. tárgyalótermében.

Mi: batyus buli, gyerekekkel, közös ismerkedés, játék, beszélgetés és eszegetés. Hozd el az ünnepről megmaradt sütit!

millenaris_classic_4__800x600

Ez az épület, a Millenáris közelében van

Megközelítés: A 4-6-os villamos Széna téri megállójából a Mammut mellett indulj el felfele a Lövőház utcában, pár perc séta odavisz. A parkolás a két ünnep között ingyenes! Az irodaházban  balra található a portaszolgálat, ott vendégkártyát kell kérni, tudni fognak rólunk, majd a jobbra vezető folyosón bemenni, és lifttel fel a 4. emeletre. Az ajtó és a lift a vendégkártyával működik. Ki is lesz táblázva, hogy odataláljatok! Térkép itt. Ha autóval jönnél, a Lövőház utca egyirányú. A parkolás INGYENES. Aki úgy érzi, el fog tévedni, írjon nekem és megadom a számom.

Hozzatok: enni- és innivalót, esetleg papírtányért, szalvétát, és a gyerekeknek való játékokat. Lehet később jönni és előbb elmenni. Viszont jelentkezzetek be előre, hogy tervezni tudjunk. Mindenkit várunk, akinek van gyereke, akinek még nincs, aki várakozik, aki csak olvas, és szívesen találkozna a csapattal!

Köszönjük az Ulyssys Kft.-nak a helyszínt. A szervezésben Pakinyanya segít.

Gyertek! Jelentkezzetek!

Más: megjelent a HVG Extra Pszichológia legújabb száma a testvérekről, az örökbefogadott testvérekről szóló cikkben Bakó Judit és én is megszólalunk.

40 responses »

 1. Feltétlenül eljövök, azt hiszem ideje, hogy személyesen is bemutatkozzak és megismerkedjünk élőben is! 🙂 Hozni fogok finomságokat és üdítőitalt is és arra gondoltam, hozok a gyerekeknek rajzlapokat és színes ceruza-készletet! 🙂 🙂 Nicknevemhez méltóan egyedül jövök! 🙂

  Kedvelés

 2. Mi is szeretnénk menni, remélem nem jön közbe betegség… 1 felnőtt és 2 gyerek biztosan, de ha apa is ráér, akkor jön a 3. gyerek is.

  Kedvelés

 3. Dec végén már mi is otthon leszünk, így mi is megyünk! Vagy ketten az akkor már 14 hónapossal, vagy ha apa is ráér, hárman.. és nagyon köszi a szervezést, Zsuzsa!!! 🙂

  Kedvelés

 4. Üdv,
  Úgy tervezzük, hogy megyünk. Kisfiam, férjem és jómagam.
  Közérdekű:
  Parkolás: A Bem tér elég messze van, hidegben kisgyerekkel jobb lehet ez:
  A Kisrókus utcából nyílik a volt Csodák Palotája alatti nyilvános mélygarázs (fizetős). Biztosan lesz szabad hely, és ilyenkor a céges bérlők helyei is üresek. A garázsból a Millenáris Parkba lehet felmenni, egyenesen kell menni a “Klasszik” irodaház felé a legszélesebb burkolt úton, el sem lehet téveszteni. Van hátsó ajtaja az irodaháznak, oda vezet az út, max fél perc. Néha a Mammut II parkolójában is van hely a mélygarázsban, de a Fény u – Lövőház u – Kisrókus u környékén a felszíni helyek ritkán üresek.
  BKV: 4-6 villamossal lehet jönni, a Széna téren célszerű leszállni és besétálni a Lövőház utcán a 2 Mammut között. A Fény utcai kereszteződés után már sétálóutca a Lövőház utca, autó mentes.

  Kedvelés

 5. Szia,
  Régi olvasó vagyok, de még nem szóltam hozzá semmihez. Most, hogy nálunk lesz az összejövetel a cégnél, gondoltam segítek pár közérdekű információval. Ha van még kérdés, csak bátran.

  Kedvelés

 6. Szia Zsuzsa,
  Úgy tervezem hogy jövünk Kristóffal, bár az időpont nagyon belelóg az alvásidőnkbe. Ő is azt mondta hogy menjünk, úgyhogy van esély az 1+1 főre 🙂 .
  Köszi a lehetőséget és a szervezést!

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

  Kedvelés

 7. Mindenkinek jó szórakozást, beszélgetést, sutizest kívánunk!
  Nekünk is majd aktuális lenne egy találkozóra ismet menni, de mindenképp megvarom, h az új csaladtagunk nojjon picit, és Kata babája is megérkezzen végre. ☺

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.