Goldenblog, új fórumok, Pécs

Általános

A Goldenblog közönségszavazásán az Örökbe.hu 7. helyezett lett a Gyerek kategóriában (72 indulóból). Mivel rétegtémáról van szó, ez szép eredmény. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott a blogra!

Új fórumokkal gazdagodott a fejléc. Közkívánatra elindult a Pörgős gyerekek szülei, ahol a “nem sarokbanülős” gyerekek neveléséről lehet eszmét cserélni a sorstársakkal. Az Örökbeadók fórumában pedig olyan szülők beszélgethetnek egymással, akik örökbe adták a gyermeküket, vagy erre készülnek. Ez a fórum jelszóval védett, csak az érintettek láthatják, jelszót tőlem lehet kérni az oldalsávban látható e-mail címen.

Spulnyik-Patrícia-8-éves-Igazgyöngy-AMI

Úgy néz ki, december első hétvégéjén Pécsett leszek, a helyi Tegyesz Mikulás ünnepélyén. Kik olvasnak a környékről? Lenne igény még egy külön felnőtt helyi találkozóra?

11 responses »

  1. Én is gratulálok, de én jobb helyezésre számítottam. (Sokáig 5. volt az örökbe és tudom csúnya vagyok, de nekem nem jönnek be, amik beelőzték.) Viszont még csak a közönségszavazás eredményeit tették közzé, én nagyon drukkolok, hogy a szakmai zsűri méltó helyére teszi az örökbe-t!!!

    Kedvelés

    • És igen, a szakmai zsűri döntése alapján az Örökbe 2. helyezést ért el!!! Mégis csak van igazság, szívből gratulálok, nagyon örül az egész család!!!

      Kedvelés

  2. Visszajelzés: Goldenblog második hely + Pécs | Örökbe.hu

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.