Rádió, fórum

Általános

Holnap, azaz kedden (március 17-én) este 7 és 8 óra között a Civil Rádióban (98 MHz) fogok szerepelni, a Kapocs című ifjúságvédelmi magazinban beszélgetünk az örökbefogadásról. Utólag a neten is elérhető lesz.

Itt hallgatható meg: Civil Rádió beszélgetés

Szerda reggel fél 7-kor pedig a Class FM-en fogok röviden nyilatkozni (találjátok ki, miről:-).

A régi fórumot 821 hozzászólás után zároltam, nyitottam egy újat, itt tudtok beszélgetni: https://orokbe.hu/forum/ A régi fórum már nem kommentelhető, de olvasható itt: https://orokbe.hu/forum/forum-regi/

A március 28-i blogos vacsorára nagy az érdeklődés. Aki szeretne még jönni, az jelentkezzen. A busz útvonalát hamarosan közzéteszem.

11 responses »

 1. A class hírekben a debreceni inkubaba kapcsán részletes híradóblokk volt az öf kapcsán, és Zsuzsa mesélt kicsit a titkosról meg a nyíltról.
  más:
  Tóth Gabi a Hot címlapján: “örökbe fogadok egy gyereket”

  Kedvelés

 2. Nagyon-nagyon jó a Civil Rádiós beszélgetés, gratulálok Zsuzsa!!! Nagyon remélem, hogy még sokáig, sokáig fog hajtani a lelkesedés, mert bomba jó ez a blog és örülök, hogy ezt már a kívülállók is felfedezték és beszélnek róla.

  Kedvelés

 3. Egyetértek Angélával. Köszönöm az interjút. Azt gondolom, hogy az a természetesség, ahogy végig beszéltél az örökbefogadásról rengeteget tett a szélesebb körben történő elfogadásért. Ha laikus hallgatta a műsort, akkor úgy kaphatott információt az örökbefogadásról, ahogy annak minden fórumon kellene történni!

  Kedvelés

 4. Igen, igen, nagyon szuper anyag lett belőle! Köszönjük, majd elküldöm minden az örökbefogadás iránt érdeklődő ismerősömnek, ezzel lehet kezdeni, aztàn orokbe.hu minden betűje! 🙂

  Kedvelés

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.